פיענוח בדיקות דם

• פותח הנושא sh12
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת מה רשום בבדיקה בכלל???
אולי אתם מכירים אתר שבו אפשר להעזר בפיענוח בדיקת דם?
ושלא יהיה חסום...

• הוסף לסימניות
ממליצה לך ללכת לרופא.
הרבה פעמים רואים באתרים דברים מאד מלחיצים שמתבררים כשום דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1163371:
ממליצה לך ללכת לרופא.
הרבה פעמים רואים באתרים דברים מאד מלחיצים שמתבררים כשום דבר.

זה לא סותר...

אין לי רופא עכשיו
וחוץ מזה שרופא יגיד לי "הכל בסדר" [ב"ה]
ואני כן רוצה לדעת מה עלי לחזק או אילו ויטמינים נמוכים לי בגוף...

• הוסף לסימניות
העלו בעבר בפורום.
אין לי אחריות.

קבצים מצורפים

• מדריך לפיענוח בדיקות דם.doc
    KB 48 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
הקובץ לא מעודכן לגמרי.
דוגמה אחת:
גלוקוז הוא 'מרשה' שיהיה בין 90-110, בעוד שהיום, מ 95 כבר מתייחסים לזה כמצב התרעתי, ו 110 זה טרום סוכרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1163370:
איך אפשר לדעת מה רשום בבדיקה בכלל???
אולי אתם מכירים אתר שבו אפשר להעזר בפיענוח בדיקת דם?
ושלא יהיה חסום...

יש בפענוח בצד אם שמת לב, שורה של נקודות שמציינת את הטווח הנורמלי.
מה שבטווח - טוב מאוד. ובמה שלא - תצטרכי להתמקד.
אני יכולה לעזור לך, מכירה טוב מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה