דרוש מידע פיצה טובה ולא יקרה - תושבי אלעד...תהיו נחמדים ותמליצו?

• הוסף לסימניות
אנחנו מתכננים מפגש משפחתי בפארק באלעד ורוצים להזמין למקום פיצות,
איזה פיצה הולכת אצלכם מבחינת מחיר וטעם? (האמת שהמחיר יותר קריטי כי אנחנו צריכים 10 מגשים בערך)
בעדיפות כמובן למקום עם משלוח.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איפה הפארק הזה ממוקם, אני כן יודעת שיש את פיצה שמש ברבי יהודה הנשיא 94 שמגש שם עולה 25.
ויש גם את פיצה סטורי במרכז רימון שגם שם עולה 25

• הוסף לסימניות
פיצה איליה מאוד טעימה, עדיף לשלם כמה שקלים יותר ולקבל יותר איכות מפיצה שמש

• הוסף לסימניות
ויש את מאפיית הכפר , יקרים הרבה יותר ,

אומרים ששווה ..

• הוסף לסימניות
אנחנו מתכננים מפגש משפחתי בפארק באלעד ורוצים להזמין למקום פיצות,
איזה פיצה הולכת אצלכם מבחינת מחיר וטעם? (האמת שהמחיר יותר קריטי כי אנחנו צריכים 10 מגשים בערך)
בעדיפות כמובן למקום עם משלוח.
הפיצה של מאפיית הכפר היא 18 ש"ח למגש נראה לי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכל מי שהשקיע וענה!!!

מישהי מקומית הזהירה אותנו עכשיו לא להתקרב מחר לפארק כי אין שם מקום אפילו לעמוד....:oops:
זה נכון???:unsure:
בלבלה לנו את כל התוכניות עכשיו :eek:

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שהשקיע וענה!!!

מישהי מקומית הזהירה אותנו עכשיו לא להתקרב מחר לפארק כי אין שם מקום אפילו לעמוד....:oops:
זה נכון???:unsure:
בלבלה לנו את כל התוכניות עכשיו :eek:
תלוי מתי תבואו
היינו היום ב 7 בערב והיה רגוע יחסית, תורים לא ארוכים בכלל כי מתחילה הופעה בשעה 8 אז כולם רצים לתפוס מקום...

• הוסף לסימניות
תלוי מתי תבואו
היינו היום ב 7 בערב והיה רגוע יחסית, תורים לא ארוכים בכלל כי מתחילה הופעה בשעה 8 אז כולם רצים לתפוס מקום...
אני מדברת על הפארק לא על הלונה פארק עם המתקנים בתשלום.
גם שם הייתם היום?

• הוסף לסימניות
אני מדברת על הפארק לא על הלונה פארק עם המתקנים בתשלום.
גם שם הייתם היום?
כן, זה מחובר לפארק רק במתחם צמוד
בפארק היה עוד יותר ריק
כי כולם במתקנים או בהופעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה