נכתב ע"י *לאה;1019451:רק "לחמם" קצת (ת'צבעים) ולהגיש...
ועוד משהו - צריבת הרקע דורשת שיפור.
לבריאות!
אם הרקע לא צרוב אז כדאי לעבד או לפחות לטשטש את הכתמים מסביב, בעיקר למטה.נכתב ע"י RMO;1019454:הרקע לא צרוב עדיין בכלל- זה כמעט מהמצלמה. נראה לי הוספתי קצת רויה וקונטרס.
בקשר לצבעים- זה לא מה שאצלי במחשב, עדיין לא הגעתי לנוסחת השמירה הקסומה המשמשמרת את הצבע.
נכתב ע"י *לאה;1019470:אם הרקע לא צרוב אז כדאי לעבד או לפחות לטשטש את הכתמים מסביב, בעיקר למטה.
ואם הוספת קצת רויה וקונטרסט וזה עדיין חיוור אז אולי יש צורך לחדד יותר,
ואם גם זה לא יעזור אז צלמי שוב (בתקווה שכל הרעבים לא חיסלו אותה בינתיים...)
נכתב ע"י פשוט;1019511:לא מגרה ולא מגרה....
אולי הגזמתי מעט עם הצבע, אבל ככה אני אוהבת את הפיצה שלי,נכתב ע"י RMO;1019527:נראה לי נסחפת קצת עם הצבעים, ממש חזק, לא?
אבל כמו שכתבתי זה לא נראה כמו שזה אצלי בפוטושפ. זה קיבל מראה מתכתי משהו.
נכתב ע"י אחינועם;1019584:מגרה..
לי מפריע הצללים שבתוך הזיתים.
היה מקור אור נוסף?נכתב ע"י RMO;1019585:איך יכולתי למנוע אותם? היה פלא מוקפץ לתקרה
נכתב ע"י אחינועם;1019599:היה מקור אור נוסף?
אם כך, זו הסיבה שלפלאש המוקפץ לא היתה השפעה משמעותית על התמונה בכדי להחליש את הצללים, כי העוצמה שלו לא ברמה של הפלאשים החיצונים.נכתב ע"י RMO;1019658:ןדאי, 2 פלאשים עם סופסבוקס אחורי וקדמי.
נכתב ע"י אחינועם;1019675:אם כך, זו הסיבה שלפלאש המוקפץ לא היתה השפעה משמעותית על התמונה בכדי להחליש את הצללים, כי העוצמה שלו לא ברמה של הפלאשים החיצונים.
אם הפלאשים היו אחד מול השני אז היה צריך לצמצם את הפערים בינהם כך הצללים היו נחלשים.
או לבחור בזוית מאוד נמוכה בצילום.
בכללי צללים קשים הם האויב בצילומי מזון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים