מידע שימושי פיצה

• הוסף לסימניות
איזה מתכון הכנת?
לפי מה שכתוב פה?
אם כן איזה מהן?

• הוסף לסימניות
תודה על המשוב. ולמה אני רושמת את זה?
כי קטעים, אבל בד"כ אני מעלה לפה מתכונים כהרף עין, בהעתק-הדבק. אך זו הפעם, באופן די נדיר, טרחתי להקליד באדיקות מהספר. ידעתי שהמתכון שווה את זה, אבל בכ"ז....
אז אני שמחה שזה היה לתועלת, יופי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;1038735:
תודה על המשוב. ולמה אני רושמת את זה?
כי קטעים, אבל בד"כ אני מעלה לפה מתכונים כהרף עין, בהעתק-הדבק. אך זו הפעם, באופן די נדיר, טרחתי להקליד באדיקות מהספר. ידעתי שהמתכון שווה את זה, אבל בכ"ז....
אז אני שמחה שזה היה לתועלת, יופי!

מברוק! מעריכה את זה מאוד,למרות שלא הספקתי בסוף להכין שמרתי אצלי לשעת הצורך. תודה!

• הוסף לסימניות
במתכון של אביגיל מייזליק-
כמה מים צריך לשים בבצק? בערך?
אני רוצה להכין... נשמע ממש מתכון טוב!!!
אשמח לתשובה מהררר

• הוסף לסימניות
הכנתי את המתכון של מייזליק, יצא מווווושלם!
ממליצה!
נ.ב.
בעבר היה לי מתכון שלה, של פיצה, מהעיתון
היא קראה למתכון "הפיצה הכי בעולם/הפיצה של אמא" משהו כזה
וכתבה שם: "כשאמא שלי הייתה רוצה באמת לפנק אותנו-
היא הייתה מכינה לנו את הפיצה הזו...."

אם יש למישהו את המתכון אשמח ממש ממש לקבל אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה