כן תהיה אפשרות רטרו מתחילת המלחמהאולי יודעים כאן האם תהיה החרגה לאפשר הוצאה לחל"ת רטרו החל מתאריך תחילת המלחמה
גם כאשר המעסיק והעובד מדווחים לאחר כמה ימים.
השאלה מה היה במתווה של תחילת מלחמת חרבות ברזל - כנראה המתווה הנוכחי הועתק משם.
אם וכאשר יהיה חוקאני שכיר במשרה חלקית וכרגע אין לי עבודה. אני מרוויח כל חודש כמה אלפים בודדים אני זכאי לאיזשהו מענק ,ומה אני צרוך לעשות בשביל לקבלו? אשמח לתשובה
אם אין לך עבודה. אז מי אמור להוציא אותך לחל"ת?איזה חוק? ואיך הוא מוציא לחל"ת, הוא אמור לעדכן אותי?
אלו הפיצוייםהאם הפיצויים הם בעצם יציאה לחל"ת???
לא יהיו פיצויים לעוד שלא הגיע לעבודתו עקב הנחיות פיקוד העורף?
באתר של בט"ל מפורסם המתווה שעובדים עליוכן תהיה אפשרות רטרו מתחילת המלחמה
להבנתי החברות מקבלות פיצויים ע"מ לשלם לעובדים. החברה שלי לא הציע אופצייה של יציאה לחלת.אלו הפיצויים
לא הגעת לעבודה ומקבל מהביטוח לאומי תשלום
מצטרף, אין שום איזכור.באתר של בט"ל מפורסם המתווה שעובדים עליו
אין אזכור לרטרו
בעיני זה סופר משמעותי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים