- הוסף לסימניות
כתוב בגוגל שזה עד תקרת סכום ליום של 134 שח?עד שבעים וחמישה אחוזים
כתוב בגוגל שזה עד תקרת סכום ליום של 134 שח?עד שבעים וחמישה אחוזים
שזהכתוב בגוגל שזה עד תקרת סכום ליום של 134 שח?
צפה בקובץ המצורף 2025506
זה לא מדוייק זה רק לבני 75 ומעלהכתוב בגוגל שזה עד תקרת סכום ליום של 134 שח?
צפה בקובץ המצורף 2025506
איך היה אפשר לעבוד? זה מקום חיוני?בוקר טוב. אשמח לעזרתכם בבקשה מקום העבודה עבד בתקופת המלחמה-ואני בתור אמא עם ילדים כמובן לא הלכתי לעבודה, כרגע הם מסרבים לתת לי אישור הוצאה לחל"ת מאחר ומקום העבודה היה פתוח.. אודה לעזרתכם.
יעני חיוני.. מקום עם ממ"ד . לא באתי כאמא לילדים קטנים שלא היו מסודרים. יש דרך לאלץ אותם?איך היה אפשר לעבוד? זה מקום חיוני?
מה זה יעני?יעני חיוני.. מקום עם ממ"ד . לא באתי כאמא לילדים קטנים שלא היו מסודרים. יש דרך לאלץ אותם?
מקום עבודה שנותן שירות חיוני.מה זה יעני?
או חיוני או לא, יש כללים ברורים מה חיוני ומה לא.
ממ"ד היה מותר יום אחד בלבד.
אם זה מקום עבודה חיונית ולא הוצאו לחל"ת זה יכול לעשות בעיה להוציא אישור כזה?עקרונית החל"ת המזכה בפיצוי צריך להיות ביוזמת המעסיק (כלומר שהוא לא יכול היה חוקית לעבוד)
ולכן כנראה אין לו חובה לתת אישור.
אבל היות והוא לא מפסיד מזה כלום זו ממש מידת סדום, ואפשר לבקש שוב ושוב, וגם לנסות ללחוץ חיצונית (אולי בתביעה לדין תורה?).
מותר תמיד להוציא עובדים לחל"ת, אבל אולי עובד חיוני היה אסור.אם זה מקום עבודה חיונית ולא הוצאו לחל"ת זה יכול לעשות בעיה להוציא אישור כזה?
יתכן והת"ז החדשה לא הופעלה, להיכנס לאיזור אישי ממשלתי, אם עדיין לא הופעל יהי' לחצן הפעלהבלת"ק
בתור שכירה אני מנסה להצהיר חל"ת, (הבוס עשה את מה שהיה צריך מצידו)
הבנתי שאני צריכה קדם להצהיר בשירות התעסוקה-ואת זה כבר עשיתי
וכן בביטו"ל. בביטו"ל אני מסתבכת. מנסה דרך הקישור הזה
והוא אומר שיש בעיה בתאריך הנפקת ת.ז. (עשיתי לפני כשנה ת.ז. חדשה ביומטרית ואני מכניסה כמובן את התאריך הנפקה של הת.ז. החדשה וזה מרגיש לי אולי קשור לזה)
מה אני אמורה לעשות?
יתכן מאוד שכל ההגשה שלך בביטו"ל זה מיותרבלת"ק
בתור שכירה אני מנסה להצהיר חל"ת, (הבוס עשה את מה שהיה צריך מצידו)
הבנתי שאני צריכה קדם להצהיר בשירות התעסוקה-ואת זה כבר עשיתי
וכן בביטו"ל. בביטו"ל אני מסתבכת. מנסה דרך הקישור הזה
והוא אומר שיש בעיה בתאריך הנפקת ת.ז. (עשיתי לפני כשנה ת.ז. חדשה ביומטרית ואני מכניסה כמובן את התאריך הנפקה של הת.ז. החדשה וזה מרגיש לי אולי קשור לזה)
מה אני אמורה לעשות?
בטח שמטפללא הגשתי ולא הגישו עליי עדיין. זה יעקב משהו? או שבכל מקרה הביטוח לאומי לא התחיל להתעסק במקרים פרטיים אלא בכלל מכין את המערכת לזה
מוזר שכבר קיבלו את הכסף. כי לא כך כתוב באתר הביטוח לאומי. הם כתבו שיקח להם חודש לבנות מערכת.בטח שמטפל
רוב העובדים אצלי כבר קבלו אתמול כסף
בקישור מתוך דף הבית של אתר ביטוח לאומי לא כתוב את זהמוזר שכבר קיבלו את הכסף. כי לא כך כתוב באתר הביטוח לאומי. הם כתבו שיקח להם חודש לבנות מערכת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים