- הוסף לסימניות
בלשכת התעסוקה ובביט"לכל מי שנרשם וקיבל. הוא נרשם רק באיזור אישי ממשלתי היעודי של עם כלביא. או גם באתר ברגיל של לשכת התעסוקה?
בלשכת התעסוקה ובביט"לכל מי שנרשם וקיבל. הוא נרשם רק באיזור אישי ממשלתי היעודי של עם כלביא. או גם באתר ברגיל של לשכת התעסוקה?
אם האישור מהבוס מתעכב, תעלו סתם קובץ פי די אף ריק ואז זה ייתן לכם להגיש. ואח"כ לוודא מול החשבת שטופס 100 שודראכן גם אצלי לא נותן לסיים תהליך ללא הטופס(והבוס עוד לא שלח)
זה מה שאני עשיתיאם האישור מהבוס מתעכב, תעלו סתם קובץ פי די אף ריק ואז זה ייתן לכם להגיש. ואח"כ לוודא מול החשבת שטופס 100 שודר
וזה מספיק או שיצטרכו בהמשך לצרף את האישור מהמעסיק?אם האישור מהבוס מתעכב, תעלו סתם קובץ פי די אף ריק ואז זה ייתן לכם להגיש. ואח"כ לוודא מול החשבת שטופס 100 שודר
אני במקום אישור צירפתי תלוש. רק כדי להמשיך בתהליך. ושלחו לי מכתב שהאבטלה נדחתה כי אין אישור מהמעסיק. אז כנראה צריך לצרף אישורוזה מספיק או שיצטרכו בהמשך לצרף את האישור מהמעסיק?
טופס 100 שודר?אני במקום אישור צירפתי תלוש. רק כדי להמשיך בתהליך. ושלחו לי מכתב שהאבטלה נדחתה כי אין אישור מהמעסיק. אז כנראה צריך לצרף אישור
לא יודע. זה משודר כל חודש?טופס 100 שודר?
לא יודעתלא יודע. זה משודר כל חודש?
אם הוא משגר טופס 100, זה עוזר בכלל לעניין החלת? זאת אומרת מספיק טופס 100 או שצריך מכתב שיצאתי לחלת בעקבות עם כלביאלא יודעת
החשבת רשמה לי ששודר בהתאם לבקשת הביטוח הלאומי
לא. ישדרו היום. זה אמור להסתדר בעקבות זה?טופס 100 שודר?
קיבלתי, וכל העובדים במשרד קיבלו. לא צירפנו אישור מעסיק. טופס 100 שודר לפני הגשת הבקשההאם משהו קיבל כבר?
הבנתי שהביטוח לאומי לא פתחו את האפשרות,
זה נכון?
כןלא. ישדרו היום. זה אמור להסתדר בעקבות זה?
לא מופיעה כוכבית, מה שאומר שזה לא שדה חובהמה אני ממלאה כאן? להשאיר ריק?
רוצה לסיים עם זה ולשלוח
כןגם לכם שלחו באיזור האישי מכתב על קבלת דמי אבטלה אבל גם מכתב נוסף שהם נאלצים לדחות את האבטלה שלכם כי חזרתם לעבודה? כוונתם שהם מאשרים מצד אחד, אבל זה נגמר ביום שחזרנו נכון?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים