- הוסף לסימניות
כי בלשכת התעסוקה כתוב שברגע שיעבור החוק הם יעדכנוהאם צריכים למלא בביטוח לאומי
כי בלשכת התעסוקה כתוב שברגע שיעבור החוק הם יעדכנוהאם צריכים למלא בביטוח לאומי
יש מדריך למילוי?המערכת להגשת הבקשות נפתחה
מסלול הוצאות מזכות יוני 2025: הגשת תביעת פיצויים עבור נזק עקיף (נזק כלכלי) שנגרם לעסקים עקב מבצע "עם כלביא"
מועד ההגשה: החל מ 22.7.25 ועד 22.10.25
באמת מה אני עושה - כי אין לי מייצג, ואני עוסק זעירצריך דוח רווח והפסד חתום ע''י רו''ח גם לעוסק זעיר?
זה ממש מוזר כי כל הרעיון של עוסק זעיר שלא צריך מייצג
תבדוק אם יש עדיין דרישה לדו"ח ?צריך דוח רווח והפסד חתום ע''י רו''ח גם לעוסק זעיר?
זה ממש מוזר כי כל הרעיון של עוסק זעיר שלא צריך מייצג
יש דרישה לדוח?תבדוק אם יש עדיין דרישה לדו"ח ?
בהדרכה עכשיו נאמר שלא ידרשו דו"ח ?
נמדד לפי ההכנסות מתחילת שנת 2025 עד חודש מאי.מה עם עסקים חדשים שנפתחו ב2025?
כרגע עדיין יש דרישה לרו"ח.תבדוק אם יש עדיין דרישה לדו"ח ?
בהדרכה עכשיו נאמר שלא ידרשו דו"ח ?
מי?יש לי רו"ח שעושה את זה ב 150 ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים