מידע שימושי פיצויים לעסקים שנפגעו כלכלית במהלך מלחמת “עם כלביא”

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה
עוסק פטור שנפתח ב 01/24 לפי מה יחושב?
וכן יש איזה טבלה מסודרת או שמישהו יכול להסביר לי מה גובה המענקים לפי מה זה הולך?
עסק שנפתח לאחר תחילת שנת 2022 -
תקופת הבסיס היא חודשים 1-5 2025
ותקופת הזכאות היא 6/2025
תקופת הבסיס הכוונה כמה ההכנסות היו עד המלחמה ותקופת הזכאות הכוונה כמה הכנסות היו במלחמה

מצורף טבלה לגבי גובה המענקים
1753454725895.png

הטבלה מתייחסת לגבי עסק שתקופת הבסיס שלו היא 2022
אבל גם עסק שתקופת הבסיס שלו היא חודשים 1-5 2025 החישוב על אותו משקל
זאת אומרת, לוקחים את סך ההכנסות של חודשים 1-5 2025 ומחלקים ל5 שזה בעצם סך ההכנסה החודשית ואז מכפילים ב12 (כנגד חודשי השנה) והסכום שיוצא זה בעצם ההכנסה בתקופת הבסיס,
לדוגמא עשק שהרויח 23,000₪ בחודשים 1-5 2025, יוצא שלחודש הרווח הוא 4,600₪, ולשנה הרווח הוא 55,200₪
אז סכום המענק הוא 3,300.

• הוסף לסימניות
הכנסות הוניות הכוונה להכנסות ממכירת רכוש קבוע.
ליד כל נתון יש סימן שאלה. יש להזין את הנתונים לפי החודשים שהם רושמים
תשומות שוטפטת הכוונה להוצאות שהיו לך לפני מעמ.
אם יש לך רו"ח אז תבקשי שלו ESNA על התקופה שמבשים ממך.
ואם לא, יכול ל היות שיש אפשרות להוציא לבד מהאזור האישי,
מי שאין לו הכנסות חריגות כמכירת רכוש רושם שם 0?
או שזה גם על הכנסות שוטפות?

• הוסף לסימניות
לעוסק פטור שנפתח ב 11/2022
המחזור הוא מחשב לפי 1-5 /2025

האם אני יכול למלא את הנתונים של חודש 06/2024?
או חייב 2023 ?

ב 2023 ספציפי בחודש זה היה נמוך יותר אבל אני עובד שנתי, הסך השנתי היה יותר גבוה, איך הם יכולים לדעת מה היה בדיוק בחודש יוני?
מצטרפת לשאלה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
או חייב 2023 ? מה נתקע להם ב2023??? (זה היה לי חודש אחרי חופשת לידה ולקח זמן עד שהוצאתי קבלות)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
או חייב 2023 ? מה נתקע להם ב2023??? (זה היה לי חודש אחרי חופשת לידה ולקח זמן עד שהוצאתי קבלות)
הסיבה שהם דורשים את 2023 כי ב2024 היה מלחמה וזה לא משקף את גודל האמיתי של העסק
ובמקרה כזה זה דופק את האלו שהתחילו לפרוח בשנה אח"כ

• הוסף לסימניות
הכנסות הוניות הכוונה להכנסות ממכירת רכוש קבוע.
ליד כל נתון יש סימן שאלה. יש להזין את הנתונים לפי החודשים שהם רושמים
תשומות שוטפטת הכוונה להוצאות שהיו לך לפני מעמ.
אם יש לך רו"ח אז תבקשי שלו ESNA על התקופה שמבשים ממך.
ואם לא, יכול ל היות שיש אפשרות להוציא לבד מהאזור האישי,
מאיזה אתר מוציאים את הדוח של התשומות השוטפות?
הרו"ח כמעט לא זמינה.

• הוסף לסימניות
אם בתקופת הבסיס (1-3/25) הייתי בחלד (עסק מ 2022 תקופת בסיס היא 2025)
להכניס לחודשים האלו את ההכנסה מדמי לידה ולצרף מסמך מביטוח לאומי?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

תקופת זכאות מבצע "עם כלביא" – יוני 2025 / מסלול הוצאות מזכות​

הכוונה לשנת 2023 או 2025?

• הוסף לסימניות
1753692697665.png

מה עוסק פטור ממלא בחלונית לעיל? מחזור עסקאות אחרי ניכוי הוצאות, או לפני ניכוי הוצאות?

• הוסף לסימניות
מי שהיתה בחופשת לידה בחודש 09/22
האם יש לה אפשרות להגיש בקשה לפיצויים?
האם מישהו כאן יודע
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
עסק הרי מגיש דו"ח רק בסוף שנה איך הם יכולים לדעת כמה הרווחתי כל חודש כדי לדעת אם היה לי ירידה של 25%? או שהם פשוט מאמינים להצהרה שלי?
מדובר על עסק שנפתח השנה שזה מול החודשים הקודמים של השנה שעוד לא הגשתי על זה דו"ח

• הוסף לסימניות
אם אני מדווח על הכנסות גבוהות בחודשים הראשונים (בעוסק פטור) ובדיווח של סוף השנה (ולביטוח לאומי) אני מדווח על הכנסות נמוכות מהחודש ה07 האם יבקשו ממני החזר של המענק

בעסק פטור שנפתח ב 01/25, ומחזור הכנסותיו מינואר ועד מאי הוא 21,000 ש"ח (כלומר שבשנה רגילה היה אמור לסיים עם 50,400 ש"ח) האם זכאי למענק של 3300 ש"ח או רק של 1833 ש"ח?
בסימולטור שהובא למעלה הוא כותב שזכאי ל3300 ש"ח ובהגשת הבקשה רשום בסכום התביעה עד 1833 ש"ח,
האם יש מה להגיש ערר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה