מידע שימושי פיצויים לעסקים שנפגעו כלכלית במהלך מלחמת “עם כלביא”

המענק נכנס בס"ד הגשתי מיד כשנפתח

איך אתם מצליחים להיכנס לרשות המיסים?
זה שולח קוד לפלאפון עם 4 מספרים ושתי אותיות באנגלית והאותיות באנגלית נשמעות מעוות,
יש פתרון או דרך להיכנס מטלפון כשר?

.

עכשיו ראיתי באיזור האישי שזה אושר לי וגם קיבלתי את התשלום.
אבל בחשבון הבנק שלי זה עוד לא מופיע.
(אתמול עוד לא היה תשובה)
אצלי עדיין רשום 'טרם חושב'
מישהו יודע מה הפירוט של הסלקציה הזו
(אני 'עוסק פטור', ובסוג העסק רשמתי שירותים)

כתבו לי את התגובה הבאה מה זה אומר ולמה?
תגובת רשות המסים.png
עושים

כתבו לי את התגובה הבאה מה זה אומר ולמה?צפה בקובץ המצורף 2041056 עושים
לכאורה זה אומר שלפי הנתונים במע"מ ההכנסות בתקופת הבסיס לא לפי הקריטריונים לזכאות לקבלת המענק,
אגב, גם אם את עוסק פטור ופטורה ממע"מ עדיין יש למע"מ נתונים על סכום ההכנסות שלך כל שנה כי צריך להגיש הצהרת עוסק פטור למע"מ ושם מדווחים על סכום ההכנסות.

לכאורה זה אומר שלפי הנתונים במע"מ ההכנסות בתקופת הבסיס לא לפי הקריטריונים לזכאות לקבלת המענק,
אגב, גם אם את עוסק פטור ופטורה ממע"מ עדיין יש למע"מ נתונים על סכום ההכנסות שלך כל שנה כי צריך להגיש הצהרת עוסק פטור למע"מ ושם מדווחים על סכום ההכנסות.
הרישום למעמ נעשה בתאריך 01.04.22
ומאז מדווח כל שנה,
מי שפתח ב22 לא זכאי למענק?

ומה אמור לעשות מי שפתח עוסק טור בשנה זו - 2025?

הרישום למעמ נעשה בתאריך 01.04.22
ומאז מדווח כל שנה,
מי שפתח ב22 לא זכאי למענק?
ברור שזכאי,
תקופת הבסיס לעסק שנפתח לאחר תחילת שנת 2022 היא חודשים 1-5 2025,
אם בחודשים אלו הממוצע החודשי היה יותר מ1,000₪ ובחודש יוני היה ירידה של יותר מ25% אז יש זכאות למענק,
אם העסק שלך עונה לנתונים הנ"ל ולמרות זאת לא אישרו לך תפני אליהם שיסבירו לך למה
האם ישנה אפשרות לדעת מה מצב התביעה?
יש באתר אופציה לבדיקת סטטוס?
@יהודה מילר
כאן
1755253183527.png

ומה אמור לעשות מי שפתח עוסק טור בשנה זו - 2025?
תקופת הבסיס לעסק שנפתח לאחר תחילת שנת 2022 היא חודשים 1-5 2025,
אם בחודשים אלו הממוצע החודשי היה יותר מ1,000₪ ובחודש יוני היה ירידה של יותר מ25% אז יש זכאות למענק,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה