מידע שימושי פיצויים לעסקים שנפגעו כלכלית במהלך מלחמת “עם כלביא”

במערכת מייצגים ניתן לבדוק דיווחים.
אבל נראה לי שגם באיזור האישי יש אפשרות לראות דיווחי מע"מ.
חשוב לדעת שזה לא קשור להצהרה לעסק זעיר, הצהרה למע"מ זה בנפרד וזה תהליך אחר
אם לא דיווחתי מע"מ על 2024 כי חשבתי שעוסק זעיר לא צריך לדווח, וכעת דחו לי את התביעה בגלל שאין נתונים במע"מ.
האם יש תקנה למצב הזה? מה צריך לעשות?
לדווח כעת מע"מ? או שכבר לא יעזור כלום?

במערכת מייצגים ניתן לבדוק דיווחים.
אבל נראה לי שגם באיזור האישי יש אפשרות לראות דיווחי מע"מ.
חשוב לדעת שזה לא קשור להצהרה לעסק זעיר, הצהרה למע"מ זה בנפרד וזה תהליך אחר
בדקתי,
וזה כותב לי שלא הוגש דיווח לא קיים דוח, וזה לא חייב בדיווח.

אם לא דיווחתי מע"מ על 2024 כי חשבתי שעוסק זעיר לא צריך לדווח, וכעת דחו לי את התביעה בגלל שאין נתונים במע"מ.
האם יש תקנה למצב הזה? מה צריך לעשות?
לדווח כעת מע"מ? או שכבר לא יעזור כלום?
ככל הנראה זה מה שקרה לי.
אבל אצלי כתוב לא חייב בדיווח על כל שנת 2025 עד עכשיו.

קיבלתי מכתב החלטה וצוין בו סכום הפיצוי
תכלס לא נכנס
ככה זה הולך או שמשהו כאן לא תקין?
צילום מאתר רשות המיסים:
צפה בקובץ המצורף 2047378
משום מה התמונה לא נפתחת לי
אם כתוב סטטוס: אושר, יכנס לכם מחר מחרתיים הכסף לבנק ותקבלו מכתב למייל.
אם כתוב סטטוס: הסתיים הטיפול בבקשה ועדיין לא רואים כסף בבנק ו/או לא קבלתם מכתב למייל, זה מוזר.

משום מה התמונה לא נפתחת לי
אם כתוב סטטוס: אושר, יכנס לכם מחר מחרתיים הכסף לבנק ותקבלו מכתב למייל.
אם כתוב סטטוס: הסתיים הטיפול בבקשה ועדיין לא רואים כסף בבנק ו/או לא קבלתם מכתב למייל, זה מוזר.
לי כתוב שהטיפול הסתיים אבל לא כתוב אם התביעה אושרה, וגם לא קיבלתי הודעה.

מתנצלת מראש,
מבררת לגבי שכיר,
פשוט אין אשכול בנושא לשכירים,
קיבלתי מהבוס אישור על יציאה לחל"ת מ 13/6
אני מנסה להגיש את הבקשה דרך הטופס של ביטו"ל
כאן
והוא כותב שהדף פשוט לא קיים,
איחרתי את מועד ההגשה?
מישהו ניסה וקיבל?
מה התהליך?

למע"מ חייבים להגיש הצהרה בכל מקרה - לנסות אח"כ להגיש השגה אולי זה יסתדר ?

למע"מ חייבים להגיש הצהרה בכל מקרה - לנסות אח"כ להגיש השגה אולי זה יסתדר ?
@יהודה מילר לא הבנתי אם אתה שואל (מה שלא כ"כ נראה), או עונה (אבל אתה שם סימן שאלה בסוף...)

כפי שכתבתי לעיל, דחו לי את הבקשה כי אין נתונים במע"מ, ובמע"מ אין נתונים כי חשבתי שעוסק זעיר לא צריך לדווח שם.

1) האם עוסק זעיר כן חייב, ולדווח במע"מ כעת על 2024?

2) אני מבין שאם התשובה על הנ"ל חיובית, אז לנסות אח"כ להגיש השגה. איך מגישים השגה?

@יהודה מילר לא הבנתי אם אתה שואל (מה שלא כ"כ נראה), או עונה (אבל אתה שם סימן שאלה בסוף...)

כפי שכתבתי לעיל, דחו לי את הבקשה כי אין נתונים במע"מ, ובמע"מ אין נתונים כי חשבתי שעוסק זעיר לא צריך לדווח שם.

אצלי זה היה נראה שאין חיוב לדווח.

גם עסק זעיר חייב בהגשת "הצהרת עוסק פטור" למע"מ! כל שנה - חבל שמס הכנסה לא מדריכים ע"כ ורק מסבירים כמה פשוט לנהל עסק זעיר לבד...

עוסק פטור צריך להוציא קבלה על המענק.
האם זה מחושב כחלק מהמחזור של העסק?
לגבי גובה ההכנסה השנתית, (שלא יעבור את תקרת עוסק פטור)

גם עסק זעיר חייב בהגשת "הצהרת עוסק פטור" למע"מ! כל שנה - חבל שמס הכנסה לא מדריכים ע"כ ורק מסבירים כמה פשוט לנהל עסק זעיר לבד...
האם עכשיו כבר לא ניתן להגיש את ההצהרה למע"מ על עסק זעיר של 2024?

ואיך אתה מסביר את הצילום מסך שמצורף כאן מהתיק שלי [עסק זעיר] ברשות המיסים שמפורש על כל 2024 שאין כלל חיוב לדווח למע"מ????

קבצים מצורפים

• דיווח.png
    דיווח.png
    KB 64.5 · צפיות: 19

2) אני מבין שאם התשובה על הנ"ל חיובית, אז לנסות אח"כ להגיש השגה. איך מגישים השגה?

ומה תשובה לשאלה 2?

תודה רבה.

להגשת השגה יש להכנס למערכת "צפיה בנתוני בקשה קיימת"

1756310636272.png

עוסק פטור חייב להגשת הצהרה למע"מ מכאן, דרך האיזור האישי
1756310934329.png

ואיך אתה מסביר את הצילום מסך שמצורף כאן מהתיק שלי [עסק זעיר] ברשות המיסים שמפורש על כל 2024 שאין כלל חיוב לדווח למע"מ????
את הצילום מסך תשלח למע"מ שיסבירו (בעיקרון זה מסך של דיווחי מע"מ רגילים)
בכל מקרה במע"מ "עוסק פטור" חייב כפי שציינתי להצהיר כל שנה על המחזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה