מידע שימושי פיצויים לעסקים שנפגעו כלכלית במהלך מלחמת “עם כלביא”

כמה זמן יכול להיות סטטוס בקשה: בקשה בהשגה ?
היום תוך כדי מבצע 'שאגת הארי' אושרה ההשגה שהגשתי על מענק עם כלביא, וקבלתי את ההפרש שביקשתי.
האם זה התקדם אצל עוד עסקים?

זה נראה שלפני שיתחילו הבקשות לפיצויי מבצע שאגת הארי, הם 'מנקים שולחן' מכל ההשגות של המבצע הקודם, אם כך חבל שלא חיסלו אותו כמה חודשים קודם

אני דוקא קיבלתי תשובה על ההשגה שלי
וחסר לי כסף כמו שביקשתי
והם נותנים לי קישור אם אני רוצה להשיג גם על זה
הקישור הזה נכנס לאזור אישי ממשלתי
ואח"כ זה עובדר דרך בית משפט
האם ללכת על זה ?

אפשר לעלות קישור לבירור בקשה בהשגה .תודה

היום תוך כדי מבצע 'שאגת הארי' אושרה ההשגה שהגשתי על מענק עם כלביא, וקבלתי את ההפרש שביקשתי.

כן,
גם אצלי

אני דוקא קיבלתי תשובה על ההשגה שלי
וחסר לי כסף כמו שביקשתי
והם נותנים לי קישור אם אני רוצה להשיג גם על זה
הקישור הזה נכנס לאזור אישי ממשלתי
ואח"כ זה עובדר דרך בית משפט
האם ללכת על זה ?
אני עשיתי את זה ב"חרבות ברזל" התקשר אלי עו"ד מטעם המדינה, ערבי אבל היה ממש בסדר. וקיבלתי את הסכום שביקשתי. לדעתי שווה. אין מה להפסיד.

אני עשיתי את זה ב"חרבות ברזל" התקשר אלי עו"ד מטעם המדינה, ערבי אבל היה ממש בסדר. וקיבלתי את הסכום שביקשתי. לדעתי שווה. אין מה להפסיד.
ומה היה הנימוק שלך ?

מה בדיוק שאל העו"ד ?
מה הפירוש היה בסדר ?

ומה היה הנימוק שלך ?

מה בדיוק שאל העו"ד ?
מה הפירוש היה בסדר ?
היה לי סיפור שחזר על עצמו גם עכשיו ב"עם כלביא" הגשתי ערעור וגם עכשיו קיבלו אותו. איזו בעיה שלא כתובה בחוק-
סכום הפיצוי נקבע לפי ההכנסות בשנה מסוימת. בשנה זו הייתי בחופשת לידה ולכן לא עבדתי 3 חודשים ולכן ההכנסות בשנה זו היו נמוכות יותר. ערערתי על כך שאם נחלק את ההכנסה השנתית ל-8 (פחות החודשים שהייתי בחופשת לידה) ונקבל הכנסה חודשית ואז נכפיל ב-12 . יוצא שהגעתי להכנסה שנתית המזכה במענק גבוה יותר.

העו"ד היה ממש נחמד וניסה לעזור לי. הוא עשה את כל העבודה. רק התקשר לשמוע ממני מה הסיפור. ואז קיבלתי תשובה שהערעור התקבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה