דרוש מידע פיצוי על נפילה האוטובוס

• הוסף לסימניות
נפלתי באוטובוס של קוים
קבלתי מכות יבשות שכאבו היטב אבל לא יותר מזה
הלכתי לרופא בשביל תיעוד רפואי
הוא רשם את התלונה, הפנה אותי לצילום ולא
הלכתי
תבעתי את חברת הביטוח של קווים​
הם הציעו לי סכום מסוים ואני רוצה לדעת אם הגיוני
עד כמה הם משלמים במקרה של נפילה עם תיעוד רפואי דל?​

• הוסף לסימניות
אם אין נזק רפואי ממשי, לכאורה אתם צריכים להודות על כל שקל שהם יביאו.

• הוסף לסימניות
איח לי נסיון בזה.
אבל פעם הייתי עם הבת שלי בת חודשיים ברשת מזון ונפלו בקבוקי שתיה עליה ב''ה לא קרה לה כלום אבל היינו במיון וכו' חישבנו כמה נראה לנו מגיע לנו מוניות, יום עבודה עוגמת נפש בייבי סיטר וכו' וכו' ותבענו את הביטוח שלהם
ואין טעם להתפשר זה חברת ביטוח והם רק מנסים לתת פחות אבל כמה שתתעקשו תקבלו
נראה לי בכל אופן

• הוסף לסימניות
איח לי נסיון בזה.
אבל פעם הייתי עם הבת שלי בת חודשיים ברשת מזון ונפלו בקבוקי שתיה עליה ב''ה לא קרה לה כלום אבל היינו במיון וכו' חישבנו כמה נראה לנו מגיע לנו מוניות, יום עבודה עוגמת נפש בייבי סיטר וכו' וכו' ותבענו את הביטוח שלהם
ואין טעם להתפשר זה חברת ביטוח והם רק מנסים לתת פחות אבל כמה שתתעקשו תקבלו
נראה לי בכל אופן
במקרה שיש נזק רפואי- נכון
אבל אין נזק רפואי ולכן לא מגיעה כלום. אולי החזר הוצאות.
ולכן- כל שקל שהם מוכנים לתת- קחו ותגידו תודה.

• הוסף לסימניות
במקרה שיש נזק רפואי- נכון
אבל אין נזק רפואי ולכן לא מגיעה כלום. אולי החזר הוצאות.
ולכן- כל שקל שהם מוכנים לתת- קחו ותגידו תודה.
גם לי לא היה נזק רפואי
יש עוגמת נפש המתנה במיון וכל מה שאפשר לחשוב עליו

• הוסף לסימניות
נפלתי באוטובוס של קוים
קבלתי מכות יבשות שכאבו היטב אבל לא יותר מזה
הלכתי לרופא בשביל תיעוד רפואי
הוא רשם את התלונה, הפנה אותי לצילום ולא
הלכתי
תבעתי את חברת הביטוח של קווים

הם הציעו לי סכום מסוים ואני רוצה לדעת אם הגיוני
עד כמה הם משלמים במקרה של נפילה עם תיעוד רפואי דל?​
מתי זה היה?
חשוב שכן תלכי לצילום.
כל מסמך רפואי עוזר להגדלת התביעה.
נפלתי לפני תקופה באוטובוס אגד.
מכות יבשות קשות.
הלכתי לרופאה לתיעוד, וכמובן לצילומים, מה שאורתופד טראומה נתן לי. (לפי התלונות כמובן. לי גם היו מאז כאבי ראש חזקים).
פניתי לעו"ד המתמחה בענין.
וזכיתי בקרוב ל40,000 שקלים.
אשמח לעזור לך באישי או במייל.
רפוא"ש!

• הוסף לסימניות
מתי זה היה?
חשוב שכן תלכי לצילום.
כל מסמך רפואי עוזר להגדלת התביעה.
נפלתי לפני תקופה באוטובוס אגד.
מכות יבשות קשות.
הלכתי לרופאה לתיעוד, וכמובן לצילומים, מה שאורתופד טראומה נתן לי. (לפי התלונות כמובן. לי גם היו מאז כאבי ראש חזקים).
פניתי לעו"ד המתמחה בענין.
וזכיתי בקרוב ל40,000 שקלים.
אשמח לעזור לך באישי או במייל.
רפוא"ש!
היה כבר מזמן :rolleyes:

• הוסף לסימניות
הבן שלי נפל במדרכה בבני ברק בשבת
העפעף שלו התנפח ונסגרה לו ממש העין
כביכול אין נזק רפואי ברוך השם מלבד עוגמת נפש עצומה, כאבים, משחות ביקור אצל הרופאה, אובדן ימי לימודים ועבודה וכו'
יש מה לתבוע את העיריה? אשמח למידע ממי שיש לו ניסיון בנושא

• הוסף לסימניות
הבן שלי נפל במדרכה בבני ברק בשבת
העפעף שלו התנפח ונסגרה לו ממש העין
כביכול אין נזק רפואי ברוך השם מלבד עוגמת נפש עצומה, כאבים, משחות ביקור אצל הרופאה, אובדן ימי לימודים ועבודה וכו'
יש מה לתבוע את העיריה? אשמח למידע ממי שיש לו ניסיון בנושא
אני נפלתי בבני ברק במדרכה לפני הרבה שנים - היה לי שבר בכתף, לא יכולתי לעבוד לתקופה וכו'
פניתי לעורך דין והוא אמר לי לצלם את מקום הנפילה ולראות האם יש עילה לתביעה.
זאת אומרת- אם סתם מישהו נפל במדרכה אין מה לתבוע
אם היה שם איזשהוא תקלה רצינית שבגללה נפל אז יש עילה לתביעה
אצלי היה מדרכה עקומה ומרצפות לא באותו גובה אבל העורך דין אמר שעד 5 ס"מ של שינוי גובה זה לא נקרא תקלה ולכן לא תבענו.

• הוסף לסימניות
אני נפלתי בבני ברק במדרכה לפני הרבה שנים - היה לי שבר בכתף, לא יכולתי לעבוד לתקופה וכו'
אצלי היה מדרכה עקומה ומרצפות לא באותו גובה אבל העורך דין אמר שעד 5 ס"מ של שינוי גובה זה לא נקרא תקלה ולכן לא תבענו.
על כאבים, עוגמת נפש ואובדן ימי לימוד ועבודה לא ניתן לקבל פיצוי?

• הוסף לסימניות
על כאבים, עוגמת נפש ואובדן ימי לימוד ועבודה לא ניתן לקבל פיצוי?
אם לא תובעים אי אפשר לקבל אף פעם פיצויים
ובדרך אגב נפילה באוטובוס שנגרם ע"י ברקס פתאומי וכדו' כמובן שאפשר לתבוע רק צריכים לדעת איך בדיוק
העיקר לשמור על כל מסמך אפי' שזה לא נראה לכם רלוונטי ולא לחתום על כל מסמך בלי אישור של עורך דין ואם אפשר גם להקליט כל שיחה ששייך למקרה

• הוסף לסימניות
אם לא תובעים אי אפשר לקבל אף פעם פיצויים
ובדרך אגב נפילה באוטובוס שנגרם ע"י ברקס פתאומי וכדו' כמובן שאפשר לתבוע רק צריכים לדעת איך בדיוק
העיקר לשמור על כל מסמך אפי' שזה לא נראה לכם רלוונטי ולא לחתום על כל מסמך בלי אישור של עורך דין ואם אפשר גם להקליט כל שיחה ששייך למקרה
נפילה באוטובוס זה משהו אחר מנפילה במדרכה...

• הוסף לסימניות
אני מכיר מישהי שקיבלה פיצויים מעירייה על נפילה במקום שהם לא עשו מדרכה מספיק ישרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה