דרוש מידע פיצוי על עיכוב של 11 שעות בטיסת ארקיע

• הוסף לסימניות
שלום,
טיסה מז'שוב (פולין) שהתעכבה ב 11 שעות!!! בגלל תקלה טכנית.
לפי מה שקראתי בנושא אנחנו זכאים לקבל פיצוי,
רק שהבנתי גם שארקיע בעיתיים בנושא של פיצויים.

השאלה אם למישהו יש נסיון איתם בנושא הזה?
או ניסוח של מכתב דרישה לפיצוי?

תודה רבה!
ממש יעזור לי כל מידע!

• הוסף לסימניות
גם אני זכיתי להיות שם בטיסה שחזרה מליז'ענסק
לאחר בירור אצל כמה סוכני נסיעות
כנראה שמכיוון שמדובר בטיסת צ'רטר ( טיסה שכורה ולא סדירה)
אין להם מחויבות לתת פיצוי ...
אם ידוע לכם על מידע אחר אשמח להתעדכן.

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי
אשמח לעדכון במקרה ונהיה זכאים לפיצוי
הבנתי שזה סיכוי קלוש...

• הוסף לסימניות
שלום,
טיסה מז'שוב (פולין) שהתעכבה ב 11 שעות!!! בגלל תקלה טכנית.
לפי מה שקראתי בנושא אנחנו זכאים לקבל פיצוי,
רק שהבנתי גם שארקיע בעיתיים בנושא של פיצויים.

השאלה אם למישהו יש נסיון איתם בנושא הזה?
או ניסוח של מכתב דרישה לפיצוי?

תודה רבה!
ממש יעזור לי כל מידע!
לצערי:
מכיוון שמדובר בטיסת צ'רטר ( טיסה שכורה ולא סדירה)
אין להם מחויבות לתת פיצוי ...

• הוסף לסימניות
ואם מדובר בטיסת צרטר שבוטלה לגמרי? המתינו והמתינו וכל הזמן אמרו שמתעכב ואחרי 4 שעות משעת ההמראה הצפויה הודיעו שהטיסה בוטלה - WIZZ
מדובר על ארקיע או WIZZ?

• הוסף לסימניות
WIZZ, סיפור אחר לא קשור לטיסה הנ"ל
על צ'רטר אין פיצוי.
טיסת WIZZ שבוטלה, בהחלט מגיע פיצוי, אלא אם כן מדובר בכוח עליון או מזג אוויר או בטיחות וכו'.
אפשר לנסות דרכי לקבל מהם פיצוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה