כללי פיצול או אי פיצול הערות שוליים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
מה עושים כשלא מעוניינים להגדיר פיצול הערות שוליים,

ואז נוצרת בעיה, הטקסט עובר לדף הבא ונותר שטח ריק,

האם יש אפשרות להגדיר פיצול רק בדף ספציפי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shaniart;915894:
מה עושים כשלא מעוניינים להגדיר פיצול הערות שוליים,

ואז נוצרת בעיה, הטקסט עובר לדף הבא ונותר שטח ריק,

האם יש אפשרות להגדיר פיצול רק בדף ספציפי?

נסה:

התר פיצול בכל המסמך.
אך בהגדרות פסקה "שמור עם" בחר את כל הפסקה. וכן גם עם זו שלפניה/שורה הבאה.

(ה"נסיון" פה הוא כי בתאוריה זה ישמור את כל ההערות בעמוד הראשון... אך יתכן שאינדי לא מתייחסת כלל להערה הקודמת כ"פסקה" קודמת, ואז הכל יפעל טוב)

בעמוד הרצוי, בטל הגדרות אלו ידנית.

• הוסף לסימניות
תודה רבה

ניסיתי וזה לא עבד,
בלית ברירה נכנעתי לפיצול הערות

• הוסף לסימניות
.....נערך. כתבתי הבלים.

• הוסף לסימניות
תודה, אליעזר
נראה שאתה ממש מומחה בתוכנה ושולט בה,

• הוסף לסימניות
תודה,
אבל דווקא נראה לי שאני בור גמור..
זה ממש פשוט שחושבים על זה.

הערות שוליים מתחלקות לשתיים.
אלא שיש בתוכן מעבר שורה,(אנטר) ואלו שלא.

לאלו שאין מעבר, די לתת שמור עם, כל השורות בפסקה.
וזה בפועל רוב ההערות. בדרך כלל.

באלו שיש מעבר. הבעיה היא שהפסקה השניה עלולה לברוח לעמוד הבא. למרות.שמירת כל השורות.

ולזה הפתרון פשוט.

א. סמן התרת הפיצול.
ב. בהגדרות פסקה של ההערות כולן, תן שמור עם- כל השורות בפסקה. ואל תסמן בכלל,שמור עם הבא,או הקודם.

ג. צור סגנון פסקה חדש שבו מוגדר גם שמור עם הקודם.(קיים רק בגרסאות חדשות,כתוב אם אין לך,יש פתרון אחר)

חפש בעיצוב, בחר סגנון הפסקה הראשון. וכתוב בשורת.חיפוש,תו שאינו סיפרה, שבתחילת פיסקה למשל ^\D
בגרפ.
בהחלף אל תכתוב שום טקסט, רק בחר בעיצוב את הסגנון החדש.

נראה לי שזה יעשה את העבודה.

בעמוד הרצוי, לביטול. החל סגנון ללא השמירה,או העבר ידנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;916585:
תודה,
אבל דווקא נראה לי שאני בור גמור..
בור סוד שאינו מאבד טיפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה