דרוש מידע פיצול חל"ד מחפשת מידע

• הוסף לסימניות
במהלך חופשת הלידה הייתי מאושפזת
והגשתי בקשה להארכת חופשת לידה
חיכיתי חיכיתי חיכיתי ולא הגיעה תשובה
ולאחר שחזרתי (בזמן) לעבודה כשבועיים אח"כ הגיע האישור להארכה:(
מאד הייתי רוצה לקחת עכשיו (חודשיים אח"כ) את השבועיים האלו כחל"ד
האם יש לי אפשרות לבקש על הזמן הזה פיצול חל"ד?
אשמח למידע מדויק, תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
תשובתי מסתמכת על הגיון.

בעצם קבלת על השבועיים האלה בדבל.
לכאורה אחד המשלמים יבקש את הכסף חזרה, אם המעסיק ידרוש אז פשוט תצאי לשבועיים חופש, אם בט''ל ידרוש תצטרכי להסביר את עצמך ואת הבעיה באופן כלשהו אולי ערעור או משהו וברגע שיאשרו זה יווצר פיצול.

• הוסף לסימניות
זו הבעיה שמשום מה המעביד עדין לא דיווח על חזרה
כך שהרשות בידי מה לעשות
אני רציתי פשוט לצאת לשבועיים
אך נראה לי צריכה אישור כלשהו מהביטוח לאומי
ועל זה שאלתי....

• הוסף לסימניות
ממליצה להתייעץ עם הרב גולדנטל מדגל התורה.
עונה באותו יום.
מתמצא מאד בחוקי הביטוח לאומי.

• הוסף לסימניות
זו הבעיה שמשום מה המעביד עדין לא דיווח על חזרה
כך שהרשות בידי מה לעשות
אני רציתי פשוט לצאת לשבועיים
אך נראה לי צריכה אישור כלשהו מהביטוח לאומי
ועל זה שאלתי....
מה הכוונה לא דיווח, הוא לא הוציא תלוש עדיין? והוא מסכים לחכות עם השכר שלך ולתת לך אותך בתלוש כשתחזרי?
זה הרעיון הכי טוב.
אם כבר יצא או יצא תלוש, אז זה עניין של חצי שנה או יותר עד שהביטוח לאומי ידע מזה ויתקזז איתך על הכל.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לא דיווח, הוא לא הוציא תלוש עדיין? והוא מסכים לחכות עם השכר שלך ולתת לך אותך בתלוש כשתחזרי?
זה הרעיון הכי טוב.
אם כבר יצא או יצא תלוש, אז זה עניין של חצי שנה או יותר עד שהביטוח לאומי ידע מזה ויתקזז איתך על הכל.
תודה
הוא לא יחכה עם השכר כי אין לו דרך להגדיל משכורת כשאחזור- זה משרד החינוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה