פיצוץ בלונים רבים

• פותח הנושא HDAS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אולי יצא למישהו להתעסק פעם עם כזה דבר:
יש לי בובה עשויה כולה מבלונים.
אני צריכה לצלם אותה (וידאו) מושלמת ותוך כדי היא מתפוצצת לגמרי. אבל בלי שיראו שיד אדם נוגעת בבלונים ומפוצצת אותם.
האם יש דרך כלשהי לפוצץ בלונים ממרחק?
יורה סיכות?
יורה אויר חם?
משהו שלא יורגש בנוכחותו ומשהו שלא מסוכן למי שמצלם.
אז כמו שאומרים, תפגיזו ברעיונות יצירתיים!!!!
תודה!

• הוסף לסימניות
רובה סיכות נשמע מעולה (אם מי שיורה לא משוגע אז זה לא מוסכן לצלם).
למה לא לצלם על מסך ירוק ולפוצץ עם חוט ברזל ירוק כשסיכה בקצהו?

• הוסף לסימניות
מה זה רובה סיכות? (כתבתי מהשערה, יש כזה דבר? איפה? פרטים?)
ברור שזה יצולם על מסך ירוק, רק הקטע עם החוט ברזל נשמע לי מסובך נוראות. מדובר בהרבה בלונים (200 בערך).

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אבל,
המחירים שם גבוהים מידי בשביל הפרוייקט הזה.
אשמח לעוד רעיונות יצירתיים וזולים :)

• הוסף לסימניות
כל אקדח סיכות שמשתמשים לסוכות... עולה 30 ש"ח...

• הוסף לסימניות
רק שבאקדח סיכות מקצועי, קשה מאוד לירות, כי יש לו משבת למניעת ירי באויר...

• הוסף לסימניות
לקחת חוט ברזל ולעטוף אותו בירוק-ייצור חור שקוף,
הרי גם הירוק שעוטף יירד

• הוסף לסימניות
חוט ברזל- יש דק בצבע ירוק, בחנויות של חומרי יצירה. אם גם ירוק כהה אפשר להפריד בעריכה.
אם לא ניתן לצבוע בספריי כל חוט ברזל לצבע הרצוי. זה מפוצץ בשניות.

• הוסף לסימניות
אם כל העצות המבריקות - באשכול זה ובאשכול השני שפתחת, לא תועלתיות בשבילך,

אז אולי לא הכי מתוחכם, אבל נראה לי יצא מספיק פוטוגני.
להתחיל עם הבובה שלמה, ושמישהו יעמוד ליד וישלוף בלון, פריים ריק (ללא הדמות,) ועוד שליפה של בלון, ועוד פריים ריק, עד שנגמרים הבלונים...
בפרימייר לצמצם את הפרימיים הריקים - ללא אדם, ובאפטר לתת מעבר כל שהוא של סינוור ופיצוץ, העין תתרגם לפיצוץ של הבלונים.
כמובן להקפיד שבין פריים לפריים, לא ינועו שאר הבלונים.

• הוסף לסימניות
הפתרון של אקדח סיכות גם אם מפרקים את המשבת לא יעיל.
צריך 200 אקדחים ומאתיים צלפים בשביל לפוצץ 200 בלונים במכה אחת.
פתרון לזה אפשר לקבל או בהוליבוד אצל מפיקי סרטי פעולה או אצל החמאס שיפתח 200 מטענים קטנטנים.

האמת שזו בעיה מאתגרת...

• הוסף לסימניות
תנסי עם פן מלמעלה
לא לוקחת אחריות מבחינה בטיחותית...

• הוסף לסימניות
איזה יצירתיות, שאפו!
אקדח סיכות- כפי שהבנתי לא יהיה יעיל,
ובלון- תודה על הרעיון שחשבתי עליו הראשון אך, נראה לי שהבלונים כן קצת יזוזו אפילו במ"מ וזה עלול לעצבן... מה גם שבאמת זה יכול לקחת שעות...
ורקורד- פן, השאלה כמה הוא יעיל ממרחק?
אז,
מה כן מוציא אויר חם אבל מגיע רחוק?
האמת שמישהו הציע לי לטפטף מלמעלה דבק חם שהוא שקוף והוא בטוח יגרום להם להתפוצץ בשניות (כך, לטענתו) השאלה כמה אפשר לסמוך על שקיפות הדבק במסך ירוק? והאם זה נשמע לכם הגיוני?

• הוסף לסימניות
את הפן את יכולה לקרב כל פעם קצת, לא נורא אם הוא יכנס לפריים- העיקר שלא יפגש בבלונים
אם זה מסך ירוק, את פשוט קורפת מלמעלה וזהו
אגב, לגבי יעילותו ממרחק- אנחנו פעם פוצצנו כלי זכוכית עם פן (שם זה היה בטעות:)
אז נראה לי שהבלונים יסתפקו בו, לא?

• הוסף לסימניות
לסובב במהירות חוט דייגים שקוף שבקצהו קשורה טבעת (מחזיק מפתחות) שתרתיחו אותה ע"י שימוש במצית,
בגלל הסיבוב המהיר לא אמורים לראות את זה בהסרטה,
וחזקה על טבעת חמה שתפוצץ את הבלונים.

• הוסף לסימניות
אם הלוח נאמר מפוליגל, להדק לו מהצד השני עם מהדק קיר הרבה סיכות ולתת נגיעה מהבלונים בסיכות, אין לי ספק שהם התפוצצו, אבל תמיד אפשר לנסות קודם את הסיכות נראה לי לא יראו בהסרטה, זה גם מאחורי הבובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה