דרוש מתכון פיצפוצי אורז עם שוקולד

• הוסף לסימניות
אני רגילה להכין פיצפוצי אורז בתבנית שאחכ חותכים לקוביות
ועכשיו בשביל בר אני רוצה אולי לעשות את הפצפוצים יותר אורירי שכל אחד לוקח חופן , יש כזה דבר??
(זה פשוט יותר מתאים לי לכלים)
ובנוסף אשמח למתכון של השכבה של החמאת בוטנים ששמים מעל
תודה רבה לכולכם!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי משהו בסגנון הזה, לבר מצוה של הבן שלי
יצא מקסים
המתכון לתבנית תנור גדולה, לא הענקית:

לשכבה החומה
להמיס בבן מארי 300 גרם צמקאו
1 ורבע כוס דבש
1 ורבע כוס חמאת בוטנים
לשפוך את התערובת על 6 או 7 כוסות פצפוצי אורז, מערבבים ושוטחים על תבנית תנור

לשכבה הבהירה
להמס בבן מארי 1 ורבע כוס חמאת בוטנים
300 גרם שוקולד לבן מריר
לשפוך על שכבת הפצפוצים- לשטח וליישר
לצנן במקרר

להמיס 100 גרם צימיקו/ שוקולד מריר כהה
לזלף פסים לאורך התבנית
להעביר קיסם בפסים הנגדיים
להקפיא עד להתייצבות , לא הקפאה מלאה

להוציא ולחתוך בקוביות ישרות.
אני שדרגתי וחתכתי עם קורצן בצורת פרח. יצא לי בערך 40 פרחים.
טעים מאד ונחטף במהירות מהבר.
מצורפת תמונה
1755070630460.png

את כל השאריות שנשארו המסתי שוב בבן מארי, וכדררתי מהם כדורי שוקולד לילדים.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם תשימי יותר פצפוצי אורז בהשוואה לשאר החומרים במתכון - הם לא יידבקו אלא יישארו נפרדים. תקררי אותם בתוך כלי, ואח"כ אולי להפריד ביד וקצת לשבור.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם תשימי יותר פצפוצי אורז בהשוואה לשאר החומרים במתכון - הם לא יידבקו אלא יישארו נפרדים. תקררי אותם בתוך כלי, ואח"כ אולי להפריד ביד וקצת לשבור.
תודה רבה!
זה נשמע מאוד הגיוני אז תודה על הרעיון !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה