עזרה פיקדון מהעו"ש

• הוסף לסימניות
אני מעוניין להוציא סכומי כסף קטנים מהעו"ש כדי שלא יתבזבזו שם, אך עם אפשרות להשתמש בזה בכל רגע אפשרי, אם אצטרך.

פקדונות בבנק זה בלי אפשרות משיכה לתקופות די ארוכות, וקרן כספית עולה לי אגרה לרכישה ודמי ניהול, שלא מצדיקים הפקדה לחודשיים שלושה.

למי יש פתרון אחר?

• הוסף לסימניות
אם אתה קונה קרן כספית דרך הבנק אין עמלת קנייה ומכירה על קרן כספית והתשואה שתקבל יותר גבוהה מהדמי ניהול

• הוסף לסימניות
מה זה שונה מקרנות סל שגובים אגרה על כל קניה\מכירה?
בנק ישראל מחייב את הבנקים למכור קרן כספית ללא דמי קניה ומכירה
היתרון בכספית על פקדון בנקאי, שבכספית ניתן למשוך בכל יום, אחוז רווח יותר גדול, אין מס עד לגובה המדד

• הוסף לסימניות
אני מעוניין להוציא סכומי כסף קטנים מהעו"ש כדי שלא יתבזבזו שם, אך עם אפשרות להשתמש בזה בכל רגע אפשרי, אם אצטרך.

פקדונות בבנק זה בלי אפשרות משיכה לתקופות די ארוכות, וקרן כספית עולה לי אגרה לרכישה ודמי ניהול, שלא מצדיקים הפקדה לחודשיים שלושה.

למי יש פתרון אחר?
פיקדון יומי- מינימום רווח מקסימום גמישות.

• הוסף לסימניות
אני שמה בקרן כספית שקלית כשרה של מגדל עם דמי ניהול 0.9 + דמי נאמנות 0.1
IBI גם עם דמי ניהול דומים שאר הכשרות יותר יקרות
נזיל וזמין כל יום בארבע אחה"צ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה