התייעצות פיקנטו או I20? מה עדיף ומה הסיבה? יעזור לי מאד. תודה

• הוסף לסימניות
כמדומני שקיה פיקנטו זה המקביל של יונדאי i10. הם יחסית זהים (ליונדאי ולקיה דגמים מקבילים).
וi20 יותר גדול.

• הוסף לסימניות
כמדומני שקיה פיקנטו זה המקביל של יונדאי i10. הם יחסית זהים (ליונדאי ולקיה דגמים מקבילים).
וi20 יותר גדול.
נכון, הוא גם בסדרה סופר מיני, ולא מיני
השאלה אם יש בו באמת דברים יותר טובים ומהם, כי מתלבטת מה עדיף
מה שמפריע לי בקיה זה ההאצה שלה שהיא על הפנים
מה לגבי היונדאי היא טובה יותר בענין הזה?

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי (בדיוק ביררתי על ה i20) היא בסדר גמור בהאצות ביניים.
בקיה פיקנטו אתה מרגיש בתוך בימבה

השאלה המתבקשת היא:
מה השימוש העיקרי ברכב, לכמה אנשים, ומה חשוב לך שיהיה ברכב.

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי (בדיוק ביררתי על ה i20) היא בסדר גמור בהאצות ביניים.
בקיה פיקנטו אתה מרגיש בתוך בימבה

השאלה המתבקשת היא:
מה השימוש העיקרי ברכב, לכמה אנשים, ומה חשוב לך שיהיה ברכב.
תודה, האצה זה אחד הדברים שממש מפריעים לי בפיקנטו
שימוש בעיקר בעיר, בד"כ הרכב לא מלא, כך שלא אכפת לי אם לא מרווח ברמה גבוהה, חשוב לי הבטיחות והנוחות מבחינת נהיגה

• הוסף לסימניות
מבחינת איכות הפיקנטו טובה יותר ומאובזרת יותר (בדגמים החדשים יונדאי התחילה לפנק)

• הוסף לסימניות
השאלה איזה שנה.
אם לא חדשה, אז ממש כל רכב לגופו.
צריך לבדוק את הנסיעה ולהרגיש לבד.

• הוסף לסימניות
מבחינת איכות הפיקנטו טובה יותר ומאובזרת יותר (בדגמים החדשים יונדאי התחילה לפנק)
השאלה איזה שנה.
אם לא חדשה, אז ממש כל רכב לגופו.
צריך לבדוק את הנסיעה ולהרגיש לבד.
הפיקנטו חדשה, 2023
היונדאי כנראה 2022 כי היא חודשיים על הכביש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה