פיקסלים

• הוסף לסימניות
אנא עצה! כשאני מנסה לשמור את הציור בJPEG
אדון מנגה רושם לי שא"א לשמור כי הפיקסלים מעל 30000 - משהו כזה. (בהגדרת העמוד הגדרתי גודל מסוים של פלקט, ורזולוציה של 600 ואיחדתי כמה שאפשר שכבות)
מה עושים? איך מורידים פיקסלים? או איך שומרים בדרך אחרת?
כל רעיון יתקבל בברכה!!!!!

• הוסף לסימניות
איך אני מורידה רזולוציה על קובץ קיים ומצויר?
סליחה על הטירונות

• הוסף לסימניות
Edit> Change image resolution
נפתח חלון ובו את יכולה להגדיר מחדש את הרזולוציה

• הוסף לסימניות
רזולוציה של 300 מספיקה בהחלט להדפסה.

• הוסף לסימניות
אכן הורדתי ל300 ומנסה לשמור- והוא רושם לי: failed to save file. מה לעשות??

• הוסף לסימניות
כנראה שיש בעיה נוספת.

• הוסף לסימניות
אז ככה. קודם כל טעות נפוצה לחשוב שצריך לשמור מעל 300 DPI. דבר שני, לפי מה שאני מבין יש לך עדיין שכבות, לכן אף תוכנה מהמירה ל JPEG כל עוד שלא כל השכבות מאוחדות FLATTEN IMAGE. תשמרי על המקור ותעשי קופי שתהפכי לשכבה אחת ונגמר הסיפור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודיתiii;n4919718:
אכן הורדתי ל300 ומנסה לשמור- והוא רושם לי: failed to save file. מה לעשות??
לפעמים זה קורה כשמנסים לשמור קובץ בשם ואז שוב. תנסי לעשות save as ולשמור בשם אחר..

• הוסף לסימניות
תודה לכל המייעצים, צירפתי את כל השכבות לשכבה אחת, וכן שמרתי בשם שונה, אך עדין- הוא לא נותן לי לשמור!!!!
יש עוד אפשרות??

• הוסף לסימניות
האם את יכולה לשלוח אותו לפוטושופ? עוד דבר, על איזה פורמט את יכולה לסגור אותו? אפשר גם להתקשר אלי, יכולים לעשות את זה אונליין. 0505755743

• הוסף לסימניות
אם את פותחת סתם קובץ חדש במנגה ומנסה לשמור זה שומר לך?
אני הייתי מנסה לחתוך את התמונה לשלוש בלי לפגוע באוביקטים ,
לפתוח על דף חדש ברזולוציה 300 ,העתק הדבק כל אחד בנפרד ושומרת ..
אחריזה תערכי את זה בפוטושופ ,החבר היקר שלנו..

מקווה שיסתדר לך.. המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה גדולה לכולם, וצלש ענק לניק 'ילקב' המקצועי שהדריך אותי טלפונית בהרבה סבלנות ובאורך רוח!!!!!!:):):)

• הוסף לסימניות
ילקב הדריך אותי איך להעביר את הקובץ לפוטושופ, ושם לאחד בFLATTEN IMAGE. (איפה זה נמצא במנגה??) -והשכבה נעשתה לBACKGROUNG,
וכך יכלתי לסגור בJPEG.
כנראה שאצלי במנגה אמנם איחדתי את השכבות לשכבה אחת- אך זה עדין לא מספיק בשביל סגירת הקובץ.

• הוסף לסימניות
נראה שאשאר לעד עם ה"ילקב" הזה. ANYWAY הצלחה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה