דרוש מתכון פירה

• הוסף לסימניות
מה הסוד לפירה מוצלח?
והאם אפשר לחמם שוב,אם כן איך?

• הוסף לסימניות
אחרי שטחון,
להוסיף ביצה(כשהסיר עדיין רותח ,לא מבושלת...)
ולטחון במהירות, (כדי שלא תיווצר חביתה)
רק אני דקה ישאל אם רק את החלמון או את כל הביצה.(נעשה בבית בהיחבא, שהמקפידים לא ישימו לב...)
זה יוצר את המרקם הקטיפתי.

• הוסף לסימניות
בעיקרון, מרגרינה עושה את העבודה של מרקם קטיפתי ויאמי,
אבל מכיוון שאני לא מכניסה את זה הביתה, אני מוסיפה שמן קוקוס
(בדגש על מזוכך, לא מזוכך עושה טעם של קוקוס).
זה ממש מוצלח! גם אניני הטעם הודו.
אם הארוחה חלבית - חמאה כמובן.

בנוסף,
לבשל את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות
להשתמש במים של הבישול (את זה את בטח יודעת)
כשמכינים לשבת כדאי שהמסה תהיה קצת יותר רטובה מהרגיל ועד הארוחה זה מתייצב ונהיה מצוין (דורש ניסוי ותעיה). אותו עיקרון נכון לגבי חימום מחדש. שמעתי על מישהי שבארוחות צהרים כל ילד שחוזר מכין את הפירה לעצמו, כדי שיהיה טרי וטעים. גם שיטה...

בצל, כמו שכתבו, מאוד משביח

• הוסף לסימניות
ראשית - הדבר החשוב ביותר זה הזן של תפוחי האדמה.
השפים הגדולים יגידו לך שסוד הפירה - המון חמאה!
ובאמת כשאני עושה פירה המיועד לארוחה חלבית / דגים
אני שמה חמאה.

לבשרי - חתיכה קטנה של מחמאה.
ושופכת את כל המים.

• הוסף לסימניות
ראשית - הדבר החשוב ביותר זה הזן של תפוחי האדמה.
השפים הגדולים יגידו לך שסוד הפירה - המון חמאה!
ובאמת כשאני עושה פירה המיועד לארוחה חלבית / דגים
אני שמה חמאה.

לבשרי - חתיכה קטנה של מחמאה.
ושופכת את כל המים.
לבשרי תחליפי פעם אחת את המחמאה בכמות זהה של מיונז, הפירה מתקבל קרמי ומאוד טעים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אותו דבר עם שמן זית, לא יודעת לגבי כמות כי אני מזלפת
נכון, כל שומן מוסיף אבל מיונז נותן טעם יותר קרמי צריך רק לנסות וגם לטחון אחרי ששמים מיונז עם בלנדר יד זה ממש מחית חלקה וקרמית.

• הוסף לסימניות
נכון, כל שומן מוסיף אבל מיונז נותן טעם יותר קרמי צריך רק לנסות וגם לטחון אחרי ששמים מיונז עם בלנדר יד זה ממש מחית חלקה וקרמית.
לשמן הגעתי אחרי המיונז ;)
ואישית לא אוהבת את המרקם של זה כשזה נטחן במוט בלנדר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מהניסיון שלי, עדיף לא לטחון
המרקם האוורירי נהרס
מועך תפוחי אדמה עושה עבודה מצוינת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה