קינוחים פירות קפואים לשבועות בזול?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע היכן ניתן להשיג פירות קפואים לחג בזול
בהכשר טוב

• הוסף לסימניות
בביתר יש את המכירה של מוצרי אפיה ופירות קפואים ברחוב החוזה 45
מבחר ענק של פירות קפואים, העדה, ורובין מחירים מטורפים
זול בעשרות אחוזים משאר החנויות אין דברים כאלה.

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש את צפיחית בפרל 17
כל הפירות בהכשר הרב לנדא
035704787

• הוסף לסימניות
אושר עד קילו בחמש עשרה שקל

אושר עד -קילו ב9 ש"ח-אתמול

מחפוד ומחזיקי הדת
רק לידיעת הציבור
התותים בהכשר בעלז' לטחינה בלבד גם לשיטתם
וזה אומר שדינם כתותים שאינם מפוקחים שצריך להשרות אותם בסבון כמה דקות לשפשף ולשטוף ורק אז לטחון
כך לפי שיטת רבני כושרות בכל אופן (והם לא מחמירים גדולים...)
בקיצור התהליך קצת מוציא את הטעם מלהשתמש בתותים

• הוסף לסימניות
רק לידיעת הציבור
וזה אומר שדינם כתותים שאינם מפוקחים שצריך להשרות אותם בסבון כמה דקות לשפשף ולשטוף ורק אז לטחון
אני דברתי עכשיו עם הרב מהכשרות עצמה, התקשרתי ואמר לי במפורש שזה לכתחילה כשר וכדי להחמיר אומרים שזה לטחינה,
בוודאי שאין לשטוף בסבון.

• הוסף לסימניות
בביתר יש את המכירה של מוצרי אפיה ופירות קפואים ברחוב החוזה 45
מבחר ענק של פירות קפואים, העדה, ורובין מחירים מטורפים
זול בעשרות אחוזים משאר החנויות אין דברים כאלה.
קניתי עכשיו ממש 30 ש"ח ל850 גרם
לא נשמע זול במיוחד...

• הוסף לסימניות
אני דברתי עכשיו עם הרב מהכשרות עצמה, התקשרתי ואמר לי במפורש שזה לכתחילה כשר וכדי להחמיר אומרים שזה לטחינה,
בוודאי שאין לשטוף בסבון.
לא דיברתי לשיטת כשרות בעלז אלא
לשיטת רבני כושרות שאפשר לסמוך עליהם פי מאה מבעלז
וגם הם לא מחמירים גדולים בלשון המעטה
אבל כל אחד יעשה כדעת רבותיו,אני רק ציינתי

(נ.ב אני עשיתי את ההשריה עם הסבון וכו' ומה שיצא מהתותים האלה, הוציא לי את הטעם מהם גם אחרי שניקיתי ושפשפתי....אז לפעמים זה אפי' לא רק עניין הלכתי)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2025-05-27 at 21.45.25.jpeg
    WhatsApp Image 2025-05-27 at 21.45.25.jpeg
    KB 88.6 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
רק לידיעת הציבור
גם על של הבדצ שקניתי בפי שלוש היה כתוב לטחינה בלבד. כנ"ל כל פירות היער לטחינה בלבד.
אשמח לשמוע איפה אפשר לקנות תותים קפואים שאינם לטחינה בלבד. הנחתי עד היום שלא קיים

קונה תותים באושר עד בקביעות
העלות בין 10-15 לקילו, תלוי מבצע
והאיכות נהדרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה