פירמוט וחידוש מחשב לצורך מכירה

• פותח הנושא tov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ישלי מחשב בן 6 שנים
מעבד i5
4gb זיכרון
שתי כוננים קשיחים בגודל כולל של 600gb
כרטיס מסך גרפי gt220 invidia
upload_2017-11-16_21-32-9.png

הוא כבר לא מתאים לדרישות שלי, אני רוצה להתקדם להדמיות וכו'
קניתי מחשב חדש.

השאלה היא כזו:
כמה עולה לפרמט את המחשב, לנקות את האבק ולחדש אותו למכירה?
וכמה הוא יהיה שווה אחרי טיפול כזה?

• הוסף לסימניות
לדעתי לא שווה להעסק
הוא כבר בסוף החיים שלו
לא סביר להניח שהוא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן

(אני מתלבט אם הוא בגדר בן פ' שנים שאין לו חזקת חי או שהוא טריפה שלא יחיה י"ב חודש...)

• הוסף לסימניות
מצדד בדעתו של bris
יותר מ 1000 שח לא תקבלי עליו ודאי.....

• תודה
Reactions: tov
  • הוסף לסימניות
יותר מ 1000 שח לא תקבלי עליו ודאי.....
אם היה שלי והייתי חושב שמישהו יתן עליו 1000, הייתי מוכר...
אבל כשהיום מסתובבים מסביב בכל עלון מקומי מחשבים יד שניה ב400 אני לא בטוח כמה היא תקבל עליו.

• תודה
  • הוסף לסימניות
לא שווה אפילו את העבודה של הטכנאי לדעתי

• תודה
  • הוסף לסימניות
בכל אופן
כמה עולה פירמוט כזה?

• הוסף לסימניות
פרמוט+התקנת וינדוס מחדש+התקנת תוכנות בסיסיות (וורד PDF אנטי וירוס וכו') במקומי עולה בערך 250-300.
נקיון מאבק וכדו' הייתי עושה לבד...
לא חושב שתקבל עליו יותר מ 500 אבל עד המחיר הזה חושבני ודאי שתמצא קונים וכוונתי בעיקר לאברכים שמחפשים מחשב פשוט שיכולים לכתוב בוורד ולראות מסמכים בפידיאף ולחפש בפרוייקט השו"ת ופחות או יותר זהו.
אגב אינני יודע מאיזה איזור אתה אבל אם אתה במרכז, יש מישהו שקונה מחשבים יד שנייה מכל הסוגים בלי לחשוב פעמיים - פרטים באישי

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה