עזרה פירמוט מחשב של העבודה

• הוסף לסימניות
אמא שלי צריכה להחזיר את המחשב של העבודה, אך מה עושים עם כל המידע שבו?
כלומר, היא נכנסה לאתרים עם הקוד שלה, שמרה חומרים וכו' (כמובן שהיא העבירה הכל להאר-דיסק) ולא רוצה שישאר לזה זכר במחשב.
איך מנקים את המחשב, אך מבלי למחוק את התוכנות המותקנות (לא תוכנות מסובכות, אלא וורד, פאוור-פוינט וכיו"ב)
אשמח לתשובה, וכמה שיותר מהר.
תודה מראש :) .

• הוסף לסימניות
אמא שלי צריכה להחזיר את המחשב של העבודה, אך מה עושים עם כל המידע שבו?
כלומר, היא נכנסה לאתרים עם הקוד שלה, שמרה חומרים וכו' (כמובן שהיא העבירה הכל להאר-דיסק) ולא רוצה שישאר לזה זכר במחשב.
איך מנקים את המחשב, אך מבלי למחוק את התוכנות המותקנות (לא תוכנות מסובכות, אלא וורד, פאוור-פוינט וכיו"ב)
אשמח לתשובה, וכמה שיותר מהר.
תודה מראש :) .
יש אפשרות מובנית במערכת ההפעלה של איפוס.
להיכנס להתחל. לכתוב בשורת החיפוש איפוס.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות מובנית במערכת ההפעלה של איפוס.
להיכנס להתחל. לכתוב בשורת החיפוש איפוס.
איפוס- מאפס גם את התוכנות, לכן הפתרון הכי טוב הוא להעביר את הקבצים האישיים, ואת הסיסמאות בכרום יש אפשרות למחוק.

• הוסף לסימניות
תיכנסו להגדרות של כרום (זה נמצא ב3 נקודות בצד שמאל או ימין של כל דף בכרום), משם לפרטיות ואבטחה, משם לניקוי נתוני גלישה , למעלה איפה שכתוב בטווח זמן תשנה ל: משחר ההסטוריה, תבחר את כל האופציות ותעשה ניקוי נתונים. זה ינקה את כל הנתונים שנשמרו בדפדפן כולל סיסמאות ונתוני גלישה. אחר כך אם תרצה לעשות בדיקה תצא מהכל , תכנס שוב להגדרות והדבר הראשון שעולה לך זה סיסמאות בין השאר תיכנס ותבדוק אם נשמר שם משהו.
זה לגבי נתוני גלישה, לא לגבי קבצים ששמרת על המחשב עצמו

• הוסף לסימניות
תיכנסו להגדרות של כרום (זה נמצא ב3 נקודות בצד שמאל או ימין של כל דף בכרום), משם לפרטיות ואבטחה, משם לניקוי נתוני גלישה , למעלה איפה שכתוב בטווח זמן תשנה ל: משחר ההסטוריה, תבחר את כל האופציות ותעשה ניקוי נתונים. זה ינקה את כל הנתונים שנשמרו בדפדפן כולל סיסמאות ונתוני גלישה. אחר כך אם תרצה לעשות בדיקה תצא מהכל , תכנס שוב להגדרות והדבר הראשון שעולה לך זה סיסמאות בין השאר תיכנס ותבדוק אם נשמר שם משהו.
זה לגבי נתוני גלישה, לא לגבי קבצים ששמרת על המחשב עצמו
עשיתי.
מחק היסטוריה, לא מחק סיסמאות.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
מחק סיסמאות, אך נשאר עם החשבון.
איך מוחקים אותו.

• הוסף לסימניות
הצלחתי לעשות לעשות מושהה, אבל לא לצאת לגמרי :( .

• הוסף לסימניות
1630194659347.png

מה זה ניקוי המחשב?

• הוסף לסימניות
בעיקרון , יציאה מהחשבון אתה יכול לעשות בתוך החשבון עצמו לבצע יציאה מהחשבון. כשאתה לוחץ על העיגול של החשבון שנמצא בצד שמאל של המייל או של דף גוגל שפתחת יש לך מיד למטה אופציה של יציאה מהחשבון

• הוסף לסימניות
בעיקרון , יציאה מהחשבון אתה יכול לעשות בתוך החשבון עצמו לבצע יציאה מהחשבון. כשאתה לוחץ על העיגול של החשבון שנמצא בצד שמאל של המייל או של דף גוגל שפתחת יש לך מיד למטה אופציה של יציאה מהחשבון
ואז זה נותן לי:
1630217514854.png

הבעיה שהחשבון מופעל בעוד מחשב, זה ימחק לי את הסימניות גם משם?

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי אבל אתה יכול פשוט להכנס שוב , לסנכרן ואז לעשות יציאה מהחשבון ואז שוב לנקות נתונים מהדפדפן.

• הוסף לסימניות
@סייבר?
(סורי על החפירות, פשוט אמא שלי כבר צריכה להחזיר את המחשב.
תודה רבה :).)

• הוסף לסימניות
@סייבר?
(סורי על החפירות, פשוט אמא שלי כבר צריכה להחזיר את המחשב.
תודה רבה :).)
1630402806175.png

בדף אינטרנט שאתה פותח, יש לך בצד שמאל את העיגול של החשבון שלך (אות או תמונה ששמתם) תלחץ על זה , מייד בתחתית החלונית שתפתח יש לך יציאה מהחשבון או מכל החשבונות כמו שצילמתי פה. תלחץ על זה , אם אתה לא מסתדר תעלה צילום של מה שנפתח לך

• הוסף לסימניות
זה כותב לי חשבון מושהה.
זה בסדר או שיש אפשרות לצאת לגמרי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה