עזרה פירסום חנות בעיר פתח תקווה

• הוסף לסימניות
אני מעוניין בפירסום חזק בעיר פתח תקווה לציבור החרדי יותר.
מה שמקשה על הפירסום שהציבור החרדי מחולק בכל מיני איזורים.
מדובר בחנות דגים עם כשרות בד"ץ העדה החרדית י-ם.
ואני מעוניין שהציבור החרדי בפתח תקווה יידע מזה, כי יש דרישה לכשרות בד"ץ העדה החרדית
כי כמה לקוחות שעברו ליד החנות אמרו לי שהם לא ידעו שיש כזה דבר, והם כל פעם נסעו עד בני ברק.
ניסיתי בשבועון, אבל מתוך מאות הפירסומים שיש שם לא רואים עוד איזה פירסום.
אולי יש פירסום טוב בבתי הכנסיות או בדרקכים אחרות
אשמח לקבל עזרה בכל החזיתות.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי הפרסום של השבועון הוא מעולה
אני מדברת בתור אחת שקוראת אותו
ולא אחת שמפרסמת

• הוסף לסימניות
א"כ רציתי לשאול אם ראית את הפירסום שלנו בשבוע שלפני שבועות?

• הוסף לסימניות
פליירים בתיבות דואר
דיילים עם פליירים בעמדות מרכזיות בעיר
מודעות קיר
בבתי כנסת וכד'

זה אפשרויות שיכולות לבוא בחשבון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
להדפיס מודעות גדולות ולתלות באבי עזרי, בבית אהרן ובמקווה שם, במוסטבוי, במעונות של הילדים בלב המושבה, (במישקולץ:p)

אולי לצרף פלייאר לשבועון?

• הוסף לסימניות
יש את עיתון השבועון שהרבה מתושבי פ"ת קוראים אותו והוא לפי דעתי מעולה לפירסומים.

• הוסף לסימניות
אתם יודעים מי עושה כזה עבודה של פירסום?
כדאי להשקיע בפרסום נכון ומקצועי שימשוך לקוחות ויקפיץ את העסק.
אשמח לעזור -
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה