כללי פירסום למרכז תעסוקתי- מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
זהו פירסום למרכז תעסוקתי.
הפירסום צריך לשדר: מקצועיות, שמחה, פריחה, מקום חם וטוב.
הגודל הוא על 2/3 דףA4 שמקופל באמצע.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם... יעל:)

קבצים מצורפים

• חיצוני מתת-01.jpg
    KB 221.1 · צפיות: 13
  • פנימי מתת-02.jpg
    KB 384.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הצבעים עזים מידי.
אני מניח שחלק מזה זה בגלל צבעים לא נכונים בתצוגה בפורום, אבל גם כך הם לא כל כך מתאימים לנושא.
כנ"ל וביתר דגש הגרפיקה המוצלחת לכשעצמה, שאינה מתחברת לדעתי, לנושא המדובר בפרוספקט.

• הוסף לסימניות
מקסים. מאד שמח ופורח. אולי לא כל כך בוגר?.. הייתי מקצרת חלק מהפרחים, שיהיו בגבהים שונים (יותר מעניין). כדאי טיפה לצמצם את הרווח בין השורות. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הצבעים העזים- כי בטעות סגרתי את זה CMYK
העליתי מחדש... זה נראה הרבה יותר טוב.

לי היה חשוב הצבעוניות המרובה, דוקא בגלל שמדובר בסוג אוכלוסייה
שהחיים שלו לא כ"כ צבעונים (בלי הכללות...)
תודה על ההארות...
יעל

• הוסף לסימניות
בכל זאת מדי צבעוני צריך צבע יותר כבד לדעתי, ופרפרים אומנם מוסיפים שמחה וכדומה אבל צריך לדעתי דרך יוצר מכובדת ורגועה לבטאות זאת

• הוסף לסימניות
תאזני את האיורים הצבעוניים עם צבע שקט ו'כבד' יותר ברקע (בורדו? ואז טקסט בהיר? תנסי).

• הוסף לסימניות
שלום
לעניות דעתי מומלץ לנקות את הרקע לגמרי, או לתת שקיפות חזקה. כרגע צבעי הרקע הופכים את הגרפיקה לסוג של (סליחה) חוברת ילדים בגלל סגנון הגרפיקה. רקע לבן או בהיר ישנה את התמונה כמעט לחלוטין(במידה ואת מתעקשת על הסגנון).

בהצלחה
אדיר

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה ושמח לפי דעתי.
ברקע הייתי מעדיפה להשים משהו יותר בהיר אולי בז', ואת הירוק לשנות לגוון יותר חי.
כדאי גם לגוון עם הטקסט, מסגרת כהה במקום מתאים והטקסט יותר בהיר.

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה ונקי

לדעתי רקע כהה יותר
בעמוד הראשון מתחת הלוגו לשים שם עוד עץ/לב שלא יראה ריק/נובל מדי

• הוסף לסימניות
הפרוספקט בהחלט מושקע
אבל לא הרגשתי שמחה ופריחה , כן הרגשתי חום כי את זה הצהוב משדר
על כן כפי שאמרו קודם צריך יותר צבעוניות תנסי מספר אפשרויות , בהצלחה

• הוסף לסימניות
הדבר הראשון שהפריע לי זה הקומפוזיציה, הפרחים והפרפרים מדי מפוזרים תנסי להוריד מהגובה שלהם ולסדר אותם עם זרימה נכונה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל ההארות...

מדהים אותי כל פעם מחדש, איך אחרי שעובדים על משהו כמה שעות, צריך לעזוב את זה ולחזור מחדש אחרי פסק זמן משמעותי... פתאום קופץ לעיניים דברים שלא רואים לפני, מרוב שנמצאים "בפנים"... מכירים את זה? זאת כזאת עצה חזקה (גם בענייני עבודת המידות ועין טובה...)

בכולופן, עשיתי שינויים- אשמח לשמוע את דעתכם... (לקרוא;))
משהו מפריע לי בפרחים למטה של הפנימי, לא מצליחה לעלות מה לא יושב שם טוב בעין.
הוספתי קו אמצע- שיהיה ברור איפה זה מתקפל (זה לא יודפס, רק בשבילכם:))
תודה,
יעל

קבצים מצורפים

• חיצוני יא באדר-01.jpg
    KB 208 · צפיות: 11
  • פנימי יא באדר-02.jpg
    KB 355.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הכתב גדול מדי. אנשים מצפים למצוא בזה לא חוברת מידעון להורים על בית ספר, אלא כתב קריא אבל קטן יחסית.

והאמיני לי, קטיפה עושה את העבודה טוב גם בקטן...

• הוסף לסימניות
שלום
כדאי באמת להקטין את הכתב לפרופורציות נכונות(כדאי להשוות לעלונים אחרים מודפסים ולהחליט מה נראה טוב יותר) סה"כ נראה טוב יותר מאתמול

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה