כללי פירסום שלי (צלמת)

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הישן שלי קיבלתי כמה וכמה אימלים מגרפיקאים שרוצים לעצב לי משהוא אחרי הרבה עבודה זה פחות או יותר המודעות.
לא יהיה כתוב ביתר במודעה הסופית.

איזה צבע יותר מתאים?
אני לא סגורה על הכיתוב ויש כאן 2 כיתובים שונים אבל עם יש רעיון אחר לכיתוב אני אשמח.
מה יותר רגעים גדולים או רגעים קסומים?
וגם החלק התחתון במודעה שונה מה אתם חושבים?
אשמח לכל ביקורת!
ריקי

קבצים מצורפים

• עיצוב copy.jpg
    KB 271.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לדעתי הצבעים של השני, עם המילים רגעים קסומים והחלק התחתון של הראשון.
יפה מאוד ובהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממש יפה ומקצועי.
גם אני חושבת את השני, אבל ב'מתוק' זה קצת נבלע עם הצבע של המעיל. אולי תשני גוון
חוץ מזה, מהמם!

• הוסף לסימניות
יפה ומוצלח. אבל משדר עממיות, האם זהו השדר שאת רוצה להעביר? זה שונה מאוד מהמסר המועבר באתר

• הוסף לסימניות
משפט קצת דרמטי,

למה לא "אל תפספסי את הרגע"
או משהו דומה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;337015:
יפה ומוצלח. אבל משדר עממיות, האם זהו השדר שאת רוצה להעביר? זה שונה מאוד מהמסר המועבר באתר

מה זאת אומרת משדר עממיות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;337020:
מה זאת אומרת משדר עממיות?

עממי​
(ת') של העם, פשוט, רגיל, נפוץ, שכיח, נרחב, מקובל, אהוד, זול, פופולרי, מתאים לכל שדרות העם, גס, המוני (בבילון)

• הוסף לסימניות
הי ריקי
לדעתי העיצוב התחתון לא הולם ולא מחמיא כיוון שגם כך המודעה מחולקת ל-4 אז למטה את מחלקת אותו לעוד חלק
ועוד עצה כדי שישדר במקצת את רוח האתר רק קצת
את כל הלמטה הייתי משאירה נקי עם רקע לבן בלבד
ואז גם כל התמונות והלוגו יהו מודגשים
עכשיו בעיני זה מאד מקושקש ולא נקי
מקווה שהבנת יש לי סבלנות להסביר עוד פעם(:

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות, למרות שהתמונה של 'מתוק' היא ילדה יפה אבל לא מספיק מתוקה (כזו שבא לצבוט). בכל אופן, הייתי הולכת על "רגע קסום"

• הוסף לסימניות
השתפרות עצומה מהקודם אך עדיין לא משדר מספיק מקצועיות...(את ברמה עולמית) חייבת לשדר את הרמת צילומים שלך:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUXH86;337039:
השתפרות עצומה מהקודם אך עדיין לא משדר מספיק מקצועיות...(את ברמה עולמית) חייבת לשדר את הרמת צילומים שלך:

אז מה עושים? ללכת לומר לה לעשות הכל מחדש זה קצת בעיה....

• הוסף לסימניות
גם אני התקשיתי למצוא את המתיקות ב'מתוק', כדאי פנים יותר 'סופגניות'... שבאמת מתחשק לצבוט...
חוצמיזה, משום מה מפריע לי הפסיק שאחרי רגע גדול, אבל אני לא יודעת מה כן, (אולי נקודה?)
ולשאלתך - גדול ולא קסום.

כל השאר - מהמם!

• הוסף לסימניות
ריקי, את יכולה לתת לינק לאתר שלך?

• הוסף לסימניות
התמונות האילו יותר טובות? (לא להיתיחס לעיצוב זה מהסקיצות עדין)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 955 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ריקי, ראיתי שהלכת על הכיוון שהצעתי לך בפעם הקודמת והשתמשת בעקרון של הצבעים שמדגישים את התמונות. כשהצעתי זאת התכוונתי למה שצירפתי כאן כסקיצה ראשונית לחלוטין שמדגימה את העיקרון שהתמונה היא העיקר והצבע מדגיש.

סתם אגב, לדעתי כדאי לך להחליף את הצבע של הלוגו שלך למשהו יותר משתלב.

בהצלחה

קבצים מצורפים

• פרוג.png
    KB 226.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;337072:
ריקי, ראיתי שהלכת על הכיוון שהצעתי לך בפעם הקודמת והשתמשת בעקרון של הצבעים שמדגישים את התמונות. כשהצעתי זאת התכוונתי למה שצירפתי כאן כסקיצה ראשונית לחלוטין שמדגימה את העיקרון שהתמונה היא העיקר והצבע מדגיש.

סתם אגב, לדעתי כדאי לך להחליף את הצבע של הלוגו שלך למשהו יותר משתלב.

בהצלחה

באמת אהבתי את הרעיון של הצבעים וממש אהבתי ששינית את האתר אני צריכה אולי להתחיל גם לעלות אותם כך לפייסבוק :)
ניראה לי בדבר כזה כל פעם הלוגו צריך להיות צבע אחר למה שמתאים

• הוסף לסימניות
דווקא האחרון הרבה יותר מתאים,
אבל - לדעתי פרפרים וכוכבים זה לא שייך לסגנון שלך, אצלך הכל נקי
הקיצר - לא התחברתי לרקעים האלה.
מתאים פה רקע לבן מינימליסטי. כמה שתנסי "לעשות מזה משהו" זה רק יוריד מהיוקרה שלך. אני חושבת שאת מבינה בדיוק למה אני מתכוונת :);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;337073:
ניראה לי בדבר כזה כל פעם הלוגו צריך להיות צבע אחר למה שמתאים
לא. הלוגו צריך להיות קבוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה