כללי פירסום שלי (צלמת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;337075:
לא. הלוגו צריך להיות קבוע.

חובה.
אין דבר כזה לוגו מחליף צבעים. כלומר, יש, (כמו שיש מודעות בפונטים מזעזעים) אבל זה לא מקצועי.

• הוסף לסימניות
או שתעשי לוגו מעברי.... :)

• הוסף לסימניות
הפריע לי הכותרות של התמונות, שובב בכלל לא נראה שובב, הוא נראה רציני מדי... וכן מתוק, לא כזו מתוקה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;337053:
התמונות האילו יותר טובות? (לא להיתיחס לעיצוב זה מהסקיצות עדין)

ורוד- משדר מתיקות
כתום- משדר שובבות

• הוסף לסימניות
התמונה השניה של המתוק, מתאימה בול! (לדעתי)

• הוסף לסימניות
נכון שכתום משרד שובבות, אבל הוא משדר גם עוד דברים, והתמונה מדברת עוד לפני הצבעים... זו הערה לטובתך האישית, זכותך לא לקבל ולהשאר בעמדתך.... תצליחי

• הוסף לסימניות
הוא משדר גם עוד דברים. אבל הייתי אומרת שהוא רחוק מאד ממתיקות...
אם כבר מתיקות- אז אולי אדום

• הוסף לסימניות
הפרסום האחרון שהעלית נראה ממש מתוק ומושך.

• הוסף לסימניות
כמה ביקורת...
בעיניי הפרסום החדש מצוין, יוקרתי, מושך ו..פשוט מקסים!
צריך טיפה ליטוש, התיחסי להערות שקיבלת כמו להשאיר את החלק התחתון לבן וכו'

• הוסף לסימניות
מצטרפת לנחמי. נראה לי כבר התבלבלת מרוב מגוון העצות.

• הוסף לסימניות
שלום ריקי,

לגבי העיצוב, הכיוון מקסים לדעתי, וקיבלת הרבה הערות טובות לשיפור.

לי יש תהייה דווקא על התוכן (וסליחה אם זה לא במקום) -
לילדים שאת מצלמת יש, חלילה, רק אמא?
גם אם לרוב האמהות הן אלה שפונות אלייך, נראה לי שמתאים יותר לכתוב בלשון רבים - הילד שלכם, שמרו על הרגע, בשבילו ובשבילכם, וכו'. קצת צרם לי.

חוץ מזה, מה דעתך על הסלוגן - "הרגעים הגדולים של הקטנים שלכם"? (מסורבל מדי?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dalit;338627:
שלום ריקי,

לגבי העיצוב, הכיוון מקסים לדעתי, וקיבלת הרבה הערות טובות לשיפור.

לי יש תהייה דווקא על התוכן (וסליחה אם זה לא במקום) -
לילדים שאת מצלמת יש, חלילה, רק אמא?
גם אם לרוב האמהות הן אלה שפונות אלייך, נראה לי שמתאים יותר לכתוב בלשון רבים - הילד שלכם, שמרו על הרגע, בשבילו ובשבילכם, וכו'. קצת צרם לי.

חוץ מזה, מה דעתך על הסלוגן - "הרגעים הגדולים של הקטנים שלכם"? (מסורבל מדי?)

תודה לך אני יקך את זה לצומת ליבי את ממש צודקת!
אני אוהבת את הסלוגן אבל זה קצת ערוך מדי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה