כללי פירסומת לילדים

• הוסף לסימניות
זה אמור למשוך ילדים. מה דעתכם?
הצבעים זורחניים מידי, זה לא כך במציאות.

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
עם הצבעים לא כך במציאות אולי תעלי את הצבעים הנכונים? כך יהיה יותר קל להביע דעה.
לגבי שאר העיצוב: נראה ברור ומאיר עינים, קצת מפריע לי האנשים הנדושים שנראים בכמעט כל מקומון ומודעה ואפילו קישוטי סוכה, וכמובן חסר משו בחלק התחתון? אם לא אז השטח המת שם מיותר.
המון הצלחות.

• הוסף לסימניות
מה גודל המודעה הזו? עמוד או רבע?

• הוסף לסימניות
דרוש ריווח, הטקסט צפוף מידי במיוחד בין השורות "בואו להשתתף" ל"ר' אלתר"

• הוסף לסימניות
קומפוזיציה משעממת... צריך לשבור את הסימטריה. דחוף... ולגבי הצבעים- הם לא משתלבים (על-אף שלא ברור מה הצבע הנכון). הייתי מורידה את הניצנוצים מילדי בני ברק ומוסיפה משהו ברקע (נגיד תווים...)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mbi;644762:
קומפוזיציה משעממת... צריך לשבור את הסימטריה. דחוף... ולגבי הצבעים- הם לא משתלבים (על-אף שלא ברור מה הצבע הנכון). הייתי מורידה את הניצנוצים מילדי בני ברק ומוסיפה משהו ברקע (נגיד תווים...)
בהצלחה!
גם לענ"ד

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה להוריד את הסטריפ של האנשים למעלה,
זה מפריע לאנשים למטה...

• הוסף לסימניות
ומדוע שאלתי מה גודל המודעה?
כי למודעת רבע עמוד העיצוב עוד יכול לעבור....
אבל לגודל עמוד? הוא ממש משעמם....
זה אמור למשוך את ילדי בני ברק???? מאכזב....
וגם אם מדובר ברבע עמוד לא יזיק בכלל אם תוסיפו, עניין צבע, ושמחה...
הבסיס חמוד, האלמנטים יפים (דוקא אהבתי את הנצנוצים...)
אבל עדיין, חסר....

ואולי כדאי להעלות את זה בצבעים הנכונים, כך נתרשם יותר טוב, ואולי זה יראה אחרת...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדי שימשוך ילדים צריך לחשוב על רעיונות ילדותיים יותר בעיצוב, לשלב פריטים חמודים, שובבים, ילדותיים, צבעוניים. דמויות חסידיות שחורות וגיטרה בגוונים רציניים לא מספיק יתפסו עיניים של ילדים.

• הוסף לסימניות
יש בעיה בהשתקפות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה