פירעון משכנתא בתאריך השינוי

• הוסף לסימניות
יש לי משכנתא בבנק דסקונט מסלול מל"צ כל שנתיים +0.67
תאריך השינוי הבא הוא בעוד כחודשיים, אני רוצה לפרוע פירעון מוקדם של 15% ממנו.
אמרו לי שבתאריך השינוי אין עמלת הוויון. מתי אני צריך להגיש את הבקשה כדי שלא תהיה העמלה? האם ביום של תאריך השינוי, או שאז כבר צריך להתבצע הפירעון בפועל.

כמו כן מה הצפי שיהיה המל"צ בהמשך? היום הוא 4.95. הוא צפוי לעלות או לרדת בעוד כחודשיים?
אודה לכל המשיבים.

• הוסף לסימניות
עוד חודש
צפוי לעלות

• הוסף לסימניות
אמרו לי שבתאריך השינוי אין עמלת הוויון. מתי אני צריך להגיש את הבקשה כדי שלא תהיה העמלה? האם ביום של תאריך השינוי, או שאז כבר צריך להתבצע הפירעון בפועל.

כמו כן מה הצפי שיהיה המל"צ בהמשך? היום הוא 4.95. הוא צפוי לעלות או לרדת בעוד כחודשיים?
אודה לכל המשיבים.
עוד חודש
צפוי לעלות
נכון העוגנים בעלייה עכשיו, אבל עדיין יותר נמוך מהעוגן שיש לך עכשיו.
ז"א שבעוד כחודשיים צפוי לך ירידה. תהנה!

• הוסף לסימניות

אודה לכל המשיבים.
למה הגעת למסקנה לפרוע מהמל"צ ? מה יש במסלולים הנוספים ?
בנוסף כדאי לבדוק האם ריביות של חודשיים הם לא יותר מהעמלת היוון שיש לך שם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בנוסף כדאי לבדוק האם ריביות של חודשיים הם לא יותר מהעמלת היוון שיש לך שם
יתכן, אבל משיקולים מסוימים אני יכול לפרוע רק בעוד כחודש וחצי, וא"כ חבל לא להרוויח על הדרך את העמלת היויון.
עיקר שאלתי היא, מתי אני צריך לדבר עם הבנק כדי שזה יחשב פירעון בתאריך השינוי.

• הוסף לסימניות
יתכן, אבל משיקולים מסוימים אני יכול לפרוע רק בעוד כחודש וחצי, וא"כ חבל לא להרוויח על הדרך את העמלת היויון.
עיקר שאלתי היא, מתי אני צריך לדבר עם הבנק כדי שזה יחשב פירעון בתאריך השינוי.
אם אכן מדובר בעמלת היוון של 4 ש"ח לכל מאה אלף, כפי ש @כוכב המשכנתאות בדק עבורך
דבר עם הבנק ביום שיש לך את הכסף
רק תודיע להם הודעה מוקדמת כבר מהיום
ושוב - תבדוק האם זה אכן הנכון ביותר לפרוע, אם יש לך קל"צ יתכן שיהיה יותר נכון

• הוסף לסימניות
צודק... העמלת היוון במקרה הזה לכל 100 אל"ש הוא בערך 4 שקל.....
? מדוע רק 4 ש"ח?
לכאורה המל"צ הרבה יותר נמוך היום ואמור להיות עמלה יותר גבוהה.
ושוב - תבדוק האם זה אכן הנכון ביותר לפרוע, אם יש לך קל"צ יתכן שיהיה יותר נכון
זה אחרי בדיקה, הקל"צ מיחזרתי עכשיו ויש לי ריבית מצוינת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה