כלכלה נבונה פישל רוזנפלד או מישהו אחר

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר מניסיון את היעוץ והליווי של פישל רוזנפלד? מחבר פלוס מינוס
כמו כן אם יש המלצות ספציפיות על מלווה כלכלי למשפחה מחפשים מישהו עם אחריות ולא שהמשפחה צריכה לרדוף אחריו
תודה רבה

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר מניסיון את היעוץ והליווי של פישל רוזנפלד? מחבר פלוס מינוס
כמו כן אם יש המלצות ספציפיות על מלווה כלכלי למשפחה מחפשים מישהו עם אחריות ולא שהמשפחה צריכה לרדוף אחריו
תודה רבה
האם זה בסדר להציע את עצמי
אני מלווה כלכלי עם אחריות מלאה דואג לקביעת הפגישות ודואג שכל התהליך יסע ולא ימרח מעבר לצורך
אם מעניין אותך תפנה למייל MEUZANIM1*GMAIL.COM ותקבל פרטים מלאים יותר
כמו המלצות של הלקוחות שלי וכו'

• הוסף לסימניות
אני מכיר באופן אישי את @אבישי ויינגולד וממליץ עליו בכל פה אדם מיוחד ונדיר ביותר,
מלא באנושיות וחום ומקצועיות לעילא
תודה רבה צדיק!
אתה איש נפלא ומלא טוב
ומצליח להציל מלרדת לטמיון רבבות רבות של כסף יהודי
מדי יום ביומו!
כולל היום בנווה יעקב בעז''ה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
של סביבתי,
את שלי אני שומר מאחרים...
איך אומר הפתגם הגויי?
שמור עליי מאוהבי,
עם שונאי אסתדר בעצמי..

לגוף שאלתך,
ישנם המון דרכים ממש להועיל לכלכלה של סביבתך,

תוכל בבקשה למקד אותי יותר
באיזה תחום במיוחד ברצונך להועיל בו?

• הוסף לסימניות
@אבישי ויינגולד אני מבין בתחום ההשקעות בשוק ההון,
ומשקיע שם,
ישבתי עם מספר אברכים עם הקרן פנסיה שלהם חיסכון לכל ילד, וכן השוויתי חיסכון בשוק ההון מול הגמ"ח המרכזי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי בהרצאה ארוכה כ6 שעות ב2 פעמים ומאוד נהנתי. מקוה שהועלתי במשהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה