התייעצות פיתוח משחק קליקרים

• הוסף לסימניות
לכל חברי פרוג היקרים!

בימים אלו אני עורך סקר שוק לקראת פיתוח משחק קליקרים חדש.
הסיבה לכך היא שבבן הזמנים האחרון שמתי לב לפתיחה של לא מעט אשכולות בנושא הזה, והביקוש למשחקי קליקרים איכותיים נראה גבוה ומשמעותי.

המטרה שלי היא להרים פרויקט מקצועי, ברמה גבוהה מאוד, שיכול להוסיף חוויה חדשה ורעננה – אבל מדובר בהשקעה כספית לא מבוטלת.
לכן חשוב לי לשמוע את דעתכם:
  • עד כמה לדעתכם משחק כזה שימושי ורלוונטי?
  • האם קהל היעד יעדיף לשחק דרך פלאפון נייד או דווקא בעזרת קליקרים פיזיים?
  • האם לדעתכם כדאי לשלב גם מקרן ומחשב כחלק מהמערכת?
אשמח לשמוע את התובנות, הרעיונות וההמלצות שלכם.
כל תגובה ודעה חשובה לי ותסייע לי להבין את הצרכים בשטח ולכוון את המוצר למקום הנכון.

תודה רבה מראש לכל מי שיתרום מהידע והניסיון שלו!

• הוסף לסימניות
בגלל שהיום כבר עושים את זה בחינם דרך טלפונים וכו
אז בשביל שזה ילך צריך לעשות כמה שיותר רציני
עם קליקרים עם מקרן מחשב עיצוב יפה
וכמה שיותר מושך

• הוסף לסימניות
בעיני חשוב לשלב בין מאגר שאלות גדול שמחולק לפי נושאים וגילאים, לבין שאלות שניתן לבנות באופן אישי על היסטוריה משפחתית וכו'
הרבה אנשים מחפשים מחיר נח אז לדעתי זה גם פרמטר משמעותי

• הוסף לסימניות
לכל חברי פרוג היקרים!

בימים אלו אני עורך סקר שוק לקראת פיתוח משחק קליקרים חדש.
הסיבה לכך היא שבבן הזמנים האחרון שמתי לב לפתיחה של לא מעט אשכולות בנושא הזה, והביקוש למשחקי קליקרים איכותיים נראה גבוה ומשמעותי.

המטרה שלי היא להרים פרויקט מקצועי, ברמה גבוהה מאוד, שיכול להוסיף חוויה חדשה ורעננה – אבל מדובר בהשקעה כספית לא מבוטלת.
לכן חשוב לי לשמוע את דעתכם:
  • עד כמה לדעתכם משחק כזה שימושי ורלוונטי?
  • האם קהל היעד יעדיף לשחק דרך פלאפון נייד או דווקא בעזרת קליקרים פיזיים?
  • האם לדעתכם כדאי לשלב גם מקרן ומחשב כחלק מהמערכת?
אשמח לשמוע את התובנות, הרעיונות וההמלצות שלכם.
כל תגובה ודעה חשובה לי ותסייע לי להבין את הצרכים בשטח ולכוון את המוצר למקום הנכון.

תודה רבה מראש לכל מי שיתרום מהידע והניסיון שלו!
מי קהל היעד?
משפחות?
מוסדות? כמות גדולה של משתתפים?

למשפחות לדעתי לא צריך מקרן ומחשב, וצריך אופציה נוחה להפעלה מטלפונים
ומחיר נוח
לנו יצא להשתמש בטריקס ובעיני מחיר מעולה ותמורה מצוינת, מאד נהננו מהממשק,
לא אשלם מחיר יקר יותר

מניחה שמשפחות ומוסדות זה שוק שונה לחלוטין

• הוסף לסימניות
קליקרים זה מסוג ההשקעות שהרבה ניסו אבל רק קצת הצליחו
זה דורש פיתוח יקר מאוד ויש היצע גדול של מפעילים בשוק

לא מאמין שיהיה לך קל להתחרות איתם אבל אם יש לך משהו ממש פורץ דרך בתחום אז אולי שווה לנסות
אבל שוב, תבדוק את ההיתכנות הכלכלית של ההשקעה הזאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה