פיתוח קול

• פותח הנושא ROT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע אם ניתן ללמוד פיתוח קול מחומר כתוב, ואם יש כזה בכלל?
תודה

• הוסף לסימניות
מישהו יכול ללמוד לדבר מחומר כתוב?

• הוסף לסימניות
יש המון , השאלה אם יש משהו מתורגם לעברית
יש ספרים שמגיעים עם חומר לשמיעה
אפשר ללמוד מחומר כתוב, אם יש לך רקע במוזיקה וגישה לנושא
הכרתי מישהי ברמה גבוהה מאד שלמדה ככה
אם כי נראה לי שיהיה נכון לבדוק את עצמך מידי פעם אצל מישהו שמבין.

• הוסף לסימניות
בתור מי שלמדה לא מחומר כתוב, זה נראה לי בלתי אפשרי.
ננסה תרגיל ראשון בנשימות: עליך לכווץ את שרירי הבטן, פנימה והחוצה ולצרף למאמץ את השרירים הטבעתיים. כעת הוסף צליל של הו נבחני קצר מצליל... רגע, מה המנעד שלך? איך אדע לכוון אותך מאיזה צליל להתחיל את החימום?
פיתוח קול הוא ראשית מעשי. בהמשך משולבת עם התרגילים בד בבד התיאוריה של מבנה ותהודה לסוגיה, וכיוצ"ב. אם תעשה תרגילים על פי מאמרים כתובים, לא תשתמש בשרירים המתאימים ותבחר בצלילים לא מתאימים למנעד שלך תמצא הורס את מיתרי הקול. זה סיכון גדול מידי. חבל.

• הוסף לסימניות
בכל אופן יש למישהו מושג איפה משיגים חומר כתוב על פיתוח הקול?

• הוסף לסימניות
כן תודה רבה

• הוסף לסימניות
הקפצה, בעקבות השאלה שלי...

אולי זה יעזור...

• הוסף לסימניות
הקפצה נוספת ברשותכם...

אולי בכל אופן יש למשהו חומר כתוב או לשמיעה של פיתוח קול

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני יכול להציע לך סרטונים, אם מענין אותך, שיש באתר VOCALI.CO.IL
אני מאד נהניתי מזה, ולמרות שלא למדתי שום דבר (עדיין, זה בתוכנית), מאז שהתאמנתי על התרגילים שהוא נותן הקול שלי השתפר לבלי הכר.

• הוסף לסימניות
נשמע טוב

אפשר לנסות, תודה
תוכל אם תרצה את הכתובת מייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה