פיתוח תוכנה לכרטיסים מגנטיים

• הוסף לסימניות
שאלה של נבערים:
אני עמדת בפני פרוייקט של חלוקת כרטיסים מגנטיים לתלמידים במוסד והתקנת עמדות מחשב לכל מיני פעילויות עם הכרטיסים...
הבנתי שמלבד רכישת הכרטיסים והקורא שלהם אנחנו אמורים לבנות תוכנה שתפעיל לנו את הפרויקט לפי הצרכים שלנו- צבירת נקודות, חידונים...

איזו השכלה דרושה לשם כך? כמה זמן בממוצע אורכת עבודה כזו, ומהו מחיר מקובל בשוק לכך?
אשמח לכל תשובה. תודה מראש לכולם.

• הוסף לסימניות
המשך מהפרסום הקודם...
לדעתי המחירים ינועו בסביבות 15000+ ש״ח לא בגלל שזה העלות של זה אלא בגלל שאלו המחירים בשוק וכמו שאמרתי אני מאמין ששילוב של גרפיקאי ומתכנת יתר מתאים לפרויקט המבוקש...

• הוסף לסימניות
בשביל שתוכנה תהיה בנויה באופן מקצועי כמו שכתבת בפרסום הקודם

צריך לדעת מה התוכנה עושה בדיוק

אי אפשר לבקש ממתכנת "תעשה לי תוכנה שעושה את מה שאני רוצה"

לכן צריך לפרט לפריטי פרטים את התוכנה ואת האופציות שלה באופן כזה

לפי מסכים
נגיד ככה

מסך ראשון - כניסה באמצעות כרטיס
-מסך ראשי - תפריט בחירה
--חידונים
--טריוה

וזה אומר המסך הראשי בתוך המסך האשון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;633328:
בשביל שתוכנה תהיה בנויה באופן מקצועי כמו שכתבת בפרסום הקודם

צריך לדעת מה התוכנה עושה בדיוק

אי אפשר לבקש ממתכנת "תעשה לי תוכנה שעושה את מה שאני רוצה"

לכן צריך לפרט לפריטי פרטים את התוכנה ואת האופציות שלה באופן כזה

לפי מסכים
נגיד ככה

מסך ראשי - תפריט בחירה
חידונים
טריוה

וזה אומר המסך הראשי בתוך המסך האשון

תודה על ההסבר, מי שמתכנת קשה לו להבין איך בנאדם לא יודע את זה, אבל זה ממש ככה.

מסך ראשי - תפריט בחירה
חידונים/ טריוה
ספירת נקודות
דפי מידע

האם זה נראה בסדר?
כמה את/ה מתמחרת את זה בחישוב גס? האם 15,000 כמו שכתבו כאן זה מחיר מקובל לדברים מן הסוג הזה? פשוט התקציב של המוסד לא ערוך לכאלה הוצאות, כמדומתני.
האם הפרוייקט נשמע מסובך יחסית? בוגרת לימודים מקצועיים בתחום עשויה להצליח בכך, או שיש צורך בניסיון רב לענין? מקווה שלא הגזמתי....
תודה רבה מאוד...

• הוסף לסימניות
בגלל שהבנתי שמדובר במוסד
הצעתי את העניין של האתר שזה יותר זול ויותר דינאמי ומקצועי לא פחות מתוכנה רגילה

• הוסף לסימניות
בשביל שמפתחי אינטרנט יבינו מה שאתם רוצים תבקשו בפוסט חדש

ככה

דרוש הצעת מחיר לפיתוח אתר (לרשת מקומית) שיכלול את הפרטים הבאים

מסך ראשון - כניסה באמצעות כרטיס מגנטי / או באמצעות שם משתמש וסיסמא
-מסך ראשי - תפריט בחירה
--חידונים
--טריוה
--ספירת נקודות
--דפי מידע

ושיכלול מערכת ניהול

• הוסף לסימניות
כללית, הקורא כרטיסים יהיה משולב בתוכנה שלכם בקלילות והקשר בינהם לא אמור להטריד אותך.
כל שאר החישובים והדאגות זה ענין תיכנותי שצריך לשבת עליו ולבדוק לגופו של ענין את הדרישות ולקדם הלאה.
אפשר לשלב בין הקורא כרטיסים לבין התוכנה שלכם בכל שפה שהיא החל מהפשוטה ביותר כמו אקסס(בלי לצעוק עלי, לא הייתי מתעסקת עם התוכנה הזו) והלאה לשפות עיליות.
לא נראה לי שכדאי להתעסק עם "ניסוי וטעיה" אלא לקחת מבין דבר ולשבת עימו. השיחה הזו תפיק לקחים ברורים כמו הערכת זמן ועלויות(רק אל תתיעצו עם תלמידת סמינר שסיימה כעת את לימודיה, עם כל הכבוד להשקעתה בלימוד).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;633383:
בשביל שמפתחי אינטרנט יבינו מה שאתם רוצים תבקשו בפוסט חדש

ככה

תודה מאט, שלחתי הודעה כמו שאמרת, אני מקווה שזה בסדר, תודה רבה על העזרה!!

• הוסף לסימניות
קצת הסבר
אין שום צורך ב"תוכנה" מלבד דרייבר שמגיע יחד עם השפתיים המגנטיות
אל תכנע לשום סחיטה לא כשרה בגלל חוסר מידע

השפתיים (קורא הכרטיסים) הם בסך הכל... מקלדת
(ואפילו ישנם כאלה ישנים שמתחברים ליציאת המקלדת)
כל מה שהם קוראים מהכרטיס, הם יקלידו במקום
ואם זה יהיה באמצע קובץ וורד, אז אתה תראה את זה מוקלד על הוורד
אתה צריך טופס כניסה עם תיבה בודדת שהפוקוס עליה
ואז, כשיעבירו את הכרטיס, יירשם מה שכתוב בכרטיס
(אתה יכול לעשות שבתצוגה יירשמו כוכביות או עיגולים שחורים להגברת הרושם)
בתוכנת ההתקנה שמגיעה עם השפתיים ניתן להגדיר איזה כפתור "יילחץ" בסיום קריאת המספרים, כשברירת המחדל זה "אנטר"
זה כל מה שצריך המתכנת לדעת
ומצידו, במקום הקורא המגנטי, הוא יקליד במו ידיו
דרך אגב, גם קורא בר קוד פועל כנ"ל
ואלו עדיין רובם מגיעים עם חיבור PS2 (מקלדת)
מה שיותר זול בקורא בר קוד, שאין צורך ליצור או לרכוש כרטיסים מגנטיים אמיתיים, אלא מספיקה מדפסת מדבקות, וכרטיסי פלסטיק פשוטים
(והמחמירים מדפיסים על מדבקה שקופה, כולל פס שחור רחב במקום המתאים, כביכול מדובר בכרטיס מגנטי...)
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
מה חדש בתחום? עם איזו חברה כדאי לעבוד?
לגבי הנפקת הכרטיסים ותפעולם

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
הנושא של הכרטיסים הוא שולי, יש המון חברות שמייצרות כרטיסים עם פס מגנטי (תראי בגוגל...) זה נע מ 1 לכרטיס עד 5 ש"ח ליחידות בודדות.

הכרטיס מתחבר למחשב עם קורא כרטיסים (משהו כמו 70 ש"ח לקורא) שהוא מהווה פשוט מקלדת למחשב, ברגע שאת מעבירה את הכרטיס הוא מקליד את המספר שנמצא על הפס המגנטי.

• הוסף לסימניות
ומה לגבי התיפעול, תוכנה וכו

• הוסף לסימניות
אפשר לרכוש תוכנות מוכנות ואפשר לבקש מתכנת להקים משהו מותאם אישית השאלה מה את צריכה בדיוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה