פיתוח תמונות/אלבום דגיטלי

• הוסף לסימניות
מה אתם ממליצים האם לפתח תמונות של הילדים או לאחר תקופה (שנה) לעצב אלבום דגיטלי מכל התמונות, מבלי לפתח במשך השנה תמונות?

• הוסף לסימניות
גם וגם :)

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליצה על אלבום דיגיטלי;)

זה לוקח זמן לבחור את התמונות ולעצב אבל זה שווה את הסדר, ואת זה שלא יעלמו תמונות... (זה גם הרבה יותר דק)
אלבום דיגיטלי מאד מרשים ומכניס לאוירה.
לדוגמא נופש בארץ/בחו"ל יש הרבה אנשים שבאים אלי לעשות רק בשביל האוירה...

• הוסף לסימניות
אני הפקתי אלבום דיגיטלי מושקע ביותר. נכנס לי באלבום כ250 תמונות.
זה נחמד כי את יכולה תמונות מוצלחות ועיקרית להגדיל ותמונות יותר שוליות להקטין.
שווה!! לא גומרים להסתכל בזה. שווה גם מבחינה רווחית (יצא יותר זול מפוטו)
תופס מקום מינימלי ביחס לאלבומים רגילים.
תעקבי ב"לופה" - יש להם הרבה מבצעים ושוברי הנחה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1015541:
זה נחמד כי את יכולה תמונות מוצלחות ועיקרית להגדיל ותמונות יותר שוליות להקטין.
שווה!! לא גומרים להסתכל בזה. שווה גם מבחינה רווחית (יצא יותר זול מפוטו)
תופס מקום מינימלי ביחס לאלבומים רגילים.
אבל מבחינות עמידות- אלבום כיסים מחזיק שנים, אלבום דיגיטלי (עם דפים רגילים) מתבלה די מהר... לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;1015569:
אבל מבחינות עמידות- אלבום כיסים מחזיק שנים, אלבום דיגיטלי (עם דפים רגילים) מתבלה די מהר... לא?

אלבום דיגיטלי הוא קל ונח לדיפדוף, אמנם הדפים יותר דקים אבל יש יותר שליטה עליו.
- יקרו לו פחות תאונות
מה שקורה באלבומי כיסים הענקיים שילד יושב איתו זה יותר גדול ממנו ומטבע הדברים
הדפדוף והשליטה יותר קשים.
אלבום דיגיטלי זה חוויה מעולם אחר! זה לא רק תמונות.

• הוסף לסימניות
אפשר להדפיס שני עותקים. אחד לדפדוף ואחד לשמירה.
אם מעצבים לבד בפוטושופ, כמובן אפשר להדפיס בעתיד עותק נוסף.
אם מעצבים אצל מעצבת אפשר לבדוק האם היא מוכנה לתת את קבצי העמודים בשביל גיבוי בבית.
אם מעצבים בלופה ודומיהם זה פחות אפשרי, כמדומני.

אגב, אם כבר הולכים על תוכנה והדפסה דרך החברה של התוכנה - אני ממליצה על אתר פיק (של חברת אתר אלבומים) ולא על לופה ושות'. באתר אפשר גם להדפיס בהדפסת פוטו מקצועית (כמו שצלמי אירועים מדפיסים), וככל הידוע לי זו החברה היחידה שמאפשרת לעצב בתוכנה אוטומטית פשוטה, ואז להדפיס בהדפסה מקצועית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1015593:
אלבום דיגיטלי הוא קל ונח לדיפדוף, אמנם הדפים יותר דקים אבל יש יותר שליטה עליו.
- יקרו לו פחות תאונות
מה שקורה באלבומי כיסים הענקיים שילד יושב איתו זה יותר גדול ממנו ומטבע הדברים
הדפדוף והשליטה יותר קשים.
אלבום דיגיטלי זה חוויה מעולם אחר! זה לא רק תמונות.
אין ספק שאלבום דיגיטלי זו חוויה אחרת לגמרי (וגם אמור לצאת זול יותר, באמת)
אבל מאלבומי משפחה מצפים שיחזיקו מעמד עשרות (אם לא מאות :)) שנים... אלבומי כיסים אמורים בכל זאת לשרוד יותר, לא? כי אפילו אם האלבום נקרע, התמונות נשארות.
מה שאין כן באלבום דיגיטלי - שאם נקרע/ מתלכלך - הלך על התמונה.

(אני כמובן מדברת על אלבומים דיגיטליים באיכות פשוטה, ולא אלבומי חתונות שעלותם אסטורונומית ולכן לא רלוונטי להדפיס כמותם את כל התמונות המשפחתיות)

• הוסף לסימניות
נייר פוטו נבדק בתנאי מעבדה ואמור להחזיק מאה שנה לפחות ולשמור על הצבעים המקוריים.
נייר של אלבומים דיגיטלים לא בנוי לזה בכלל.
אז תמיד חשוב לשמור טוב טוב על המקור הדיגיטלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1015851:
נייר פוטו נבדק בתנאי מעבדה ואמור להחזיק מאה שנה לפחות ולשמור על הצבעים המקוריים.
נייר של אלבומים דיגיטלים לא בנוי לזה בכלל.
אז תמיד חשוב לשמור טוב טוב על המקור הדיגיטלי.
"אלבומים דיגיטליים" זה מושג שכולל גם, ובעיקר, את אלבומי החתונות המקצועיים, שאכן מודפסים על נייר פוטו.
הכוונה שלך היא להדפסת אינדיגו, שאינה איכותית כ"כ, ואלבומים מהסוג הזה מכונים בד"כ "ספר דיגיטלי" (כדי שיהיה קל להבדיל).

• הוסף לסימניות
שאלה למקצוענים/ות
האם קיימת בשוק תוכנה לעיצוב אלבום דיגיטלי שהיא קלה לשחמוש כמו התוכנות באינטרנט שמגבילות, כמובן, להדפיס אצלם? את הציוד להדפסה כבר יש לי, אז לא בא לי שוב ושוב להדפיס בחוץ... מצד שני אני לא גרפיקאית, ורוצה לעצב בעצמי... מחפשת תוכנה במחיר סביר נגיד כמה מאות שקלים. (מצאתי ב-8000 ש"ח...)מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
לכל אלו שהמליצו על אלבום דגיטלי זה לא מעצבן אתכם שבמשך התקופה שעד שאתם מדפיסים את האלבום הדגיטלי אין לכם תמונות לראות חוץ מבמחשב שאז זה לא אפשרי בשבתות?

• הוסף לסימניות
לכל אלו שאמרו שיותר זול להדפיס באלבום דיגיטלי
איזה תוכנה אתן מתכוונות ? פיק או לופה וכדו'?
וכמה יוצא בערך מחיר לדוגמא ל300 תמונות בתוכנות אלו?
כי בפוטו יעלה לי רק 150 ואולי פחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1016593:
לכל אלו שאמרו שיותר זול להדפיס באלבום דיגיטלי
איזה תוכנה אתן מתכוונות ? פיק או לופה וכדו'?
וכמה יוצא בערך מחיר לדוגמא ל300 תמונות בתוכנות אלו?
כי בפוטו יעלה לי רק 150 ואולי פחות

בלופה עלה לי 32 עמודים (כריכה שטוחה) באזור 160 ש"ח.

• הוסף לסימניות
לקחתם בחשבון הרבה דברים, קחו עוד דבר אחד
האלבומים האלה לא הכי עמידים לאורך זמן, פשלה קטנה ושכחת את האלבום בידיים של הקטנטנים ו...
האלבום כבר לא כמו שהיה בהתחלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1016614:
בלופה עלה לי 32 עמודים (כריכה שטוחה) באזור 160 ש"ח.

כמה תמונות אפשר להכניס ב32 עמודים ? מקסימום 64? ואני יכולה להדפיס 64 תמונות במחיר של 30 ש"ח . זה ממש ממש יותר יקר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1016640:
כמה תמונות אפשר להכניס ב32 עמודים ? מקסימום 64? ואני יכולה להדפיס 64 תמונות במחיר של 30 ש"ח . זה ממש ממש יותר יקר!

מנסיון באלבום דיגיטלי משפחתי לא לוקחים את כל הכרטיס זיכרון ומדפיסים.
בוחרים רק את התמונות המיוחדות בלי 10 פוזות ואפי' מוסיפים כיתוב. זה עבודה, אבל שווה!!!
[מדפיסים פחות תמונות באותו סכום אבל האוירה, הסדר, הכיתובים והקישקושים שווים!!]

בקשר לכך שזה יכול לההרס במשך הזמן- ניתן להזמין כאלו אלבומים עם למינציות. (בתוספת תשלום כמובן...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1016653:
בקשר לכך שזה יכול לההרס במשך הזמן- ניתן להזמין כאלו אלבומים עם למינציות. (בתוספת תשלום כמובן...)
למינציה? את זה לא ידעתי, שווה להשקיע עוד קצת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1016640:
מה?? כל הרעיון של אלבום דיגיטלי זה שמעצבים הרבה תמונות בכל עמוד. באלבום 32 דפים (64 עמודים) אפשר להכניס 250-300 תמונות. הרי זה מה שעושים בחתונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה