פיתוח תמונות באינטרנט

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ניסיתם פעם?
מישהו מכיר את חברת קודק ירכא?

• הוסף לסימניות
א"א?
אתם מפתחים רק ע"י הבית?
או שמא אינכם מפתחים כלל?????

• הוסף לסימניות
אם את מב"ב, אפשר לפתח במעבדה הדיגיטלית דרך האינטרנט, הם שולחים לך קישור לתוכנת פיק טק, ודרך התוכנה את מכינה את התמונות לפיתוח בדיוק כמו בחנות

• הוסף לסימניות
לדניה מעבדות יש עכשיו מבצע 40 אג' לתמונה, ללא הגבלת מינימום

וכן 60% הנחה על כל המוצרים: קנבסים, אלבומים דיגיטליים וכו'

אני מדפסה שם עכשיו כמה קנבסים וזה יוצא ממש משתלם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;1202131:
לדניה מעבדות יש עכשיו מבצע 40 אג' לתמונה, ללא הגבלת מינימום

וכן 60% הנחה על כל המוצרים: קנבסים, אלבומים דיגיטליים וכו'

אני מדפסה שם עכשיו כמה קנבסים וזה יוצא ממש משתלם

יש לך ניסיון איתם? את יודעת מה האיכות?

• הוסף לסימניות
יש גם בצמצם מבצעים על פיתוח תמונות.
משו כמו כרטיסיה של 1000 ב-420 שח [אם אני לא טועה]
והאיכות שלהם מצויינת ממש!!!
ו..... כן. אפשר גם דרך האתר שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;1201074:
ניסיתם פעם?
מישהו מכיר את חברת קודק ירכא?

אנחנו פיתחנו איתם כמה פעמים, מלבד התוכנה המעצבנת להעלת התמונות הכל היה בסדר.

• הוסף לסימניות
פיתחתי בכמה מקומות דרך האינטרנט. הייתי מרוצה מאד מפוטו כהן או משהו כזה. בקודאק ירכא - הפיתוח היה דווקא בסדר יחסית למחיר, אבל כל האריזה מסביב היתה נראית ממש לא מקצועית. קבלתי את התמונות למשל, בתוך שקית פלאפל עם הכיתוב "בתאבון"... לא שהפריע לי העיצוב שלה כמו שהפריע לי שהתמונות קבלו עיגול בפינה. אבל העיקר הילדים נהנו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה