פיתוח תמונות מפילם - היכן?

• הוסף לסימניות
יש לנו פילם של תמונות ישנות, וברצוננו לפתחן.
היכן מפתחים אותן בבני ברק במחיר טוב?

אשמח לאינפורמציה.

• הוסף לסימניות
רשמי אין
היה פרסומות שאין כבר כזה דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kinly;1330121:
רשמי אין
היה פרסומות שאין כבר כזה דבר.

דווקא יש, כי בפוטו מסויים דרשו ממנו מחיר די מפולפל על הפיתוח, ולכן אני שואלת, בניסיון לאתר מקום זול יותר.

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שכבר אין כמעט אפשרות כזאת!
יש אצלי פילם שמצפים לפיתוחם כבר תשע או עשר שנים... ובכל ערב פסח אני מבטיחה לעצמי שבקרוב, בקרוב נלך לפתח.
אשמח אם תעדכני אותי כשתמצאי מקום עם מחיר שפוי.

• הוסף לסימניות
הפילם כבר מפותח ואת רוצה עוד העתקים, או שאת רוצה לפתח פילם סגור?
כי אנחנו בררנו עבור פילם מפותח, שרצינו להעלות אותו למחשב,
הכי זול יצא לנו בפוט שוורץ בירושלים.
האמת היא שלא ניסינו בכלל באזור בני ברק.

• הוסף לסימניות
זה פילם שכבר פיתחו ממנו, ואנו רוצים העתקים נוספים.
כמה זה עולה בפוטו שוורץ?

• הוסף לסימניות
מה הכמות שיש לך? את יכולה לנסות ב035743763 מחר בבוקר

• הוסף לסימניות
נראה לי שגם צמצם עדיין מפתחים פילים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה