פיתוח 1500 תמונות?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לפתח במחיר מוזל בבני ברק כמות של 1000-1500 תמונות..?(מה לעשות שרק עכשיו יש פנאי לזה...)

• הוסף לסימניות
בקשה כל כך מוזרה?
אשמח למידע

• הוסף לסימניות
פוטו איכות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;1392038:
פוטו איכות.

תודה איפה זה? יש לך מס׳ טל׳ ? והאם המחיר יותר זול מחצי שקל לתמונה בכמות כזו?

• הוסף לסימניות
למה שלא תעשי כמה טלפונים לחנויות הפוטו בעיר ותערכי השוואת מחירים? אני מאמינה שכל פוטו ישמח לעשות לך מחיר על כזאת כמות של תמונות, ואת רק תרויחי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1392053:
תודה איפה זה? יש לך מס׳ טל׳ ? והאם המחיר יותר זול מחצי שקל לתמונה בכמות כזו?

כתובת חזון איש 29 בני ברק
03-5789424

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;1392202:
כתובת חזון איש 29 בני ברק
03-5789424

שמעתי על צלמים שמפתחים שם. כנראה שזה איכותי שם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שצמצם בירושלים מפרסמים 1000 תמונות = 490 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רררר;1392154:
למה שלא תעשי כמה טלפונים לחנויות הפוטו בעיר ותערכי השוואת מחירים? אני מאמינה שכל פוטו ישמח לעשות לך מחיר על כזאת כמות של תמונות, ואת רק תרויחי!

זהו שהקדמתי אותך ועשיתי טלפונים אבל רוב החנויות לא נותנות מחירים בטלפון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1392709:
אני חושבת שצמצם בירושלים מפרסמים 1000 תמונות = 490 ש"ח

רציתי בבני ברק ורציתי ייותר זול...:) כי המחיר הזה כבר מצאתי ליד הבית

• הוסף לסימניות
לררר

תתפלאי לשמוע אבל אני בררתי בחנויות לגבי 3000 תמונות !ולא מצאתי אפילו חנות אחת שתעשה את הפיתוח בפחות מ50 אג' לתמונה!
אשמח למידע ..

• הוסף לסימניות
העלו פה קופון של גרופון, לא זוכרת בדיוק את הכמויות והמחירים, זה יצא קצת פחות מחצי שקל לתמונה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1393116:
העלו פה קופון של גרופון, לא זוכרת בדיוק את הכמויות והמחירים, זה יצא קצת פחות מחצי שקל לתמונה.

איפה?

• הוסף לסימניות
דרך EBOOK, צריך להוריד תוכנה.
המחיר הוא 40 אג' לתמונה, איסוף בב"ב ללא עלות משלוח.
איכות מצוינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1393219:
דרך EBOOK, צריך להוריד תוכנה.
המחיר הוא 40 אג' לתמונה, איסוף בב"ב ללא עלות משלוח.
איכות מצוינת.

תודה
האם את יודעת אם אני רוצה שיישמר הסדר (שעבדתי עליו המון) של כל ה 1000 תמונות, איך אני מעבירה להם? האם הם שומרים על הסדר שהעברתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1393586:
תודה
האם את יודעת אם אני רוצה שיישמר הסדר (שעבדתי עליו המון) של כל ה 1000 תמונות, איך אני מעבירה להם? האם הם שומרים על הסדר שהעברתי?

אין לי מושג, ממש לא זוכרת. מניחה שאפשר לשאול אותם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה