פיתוח 250 תמונות מאכזבות

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול....
פיתחתי תמונות עם קופון באיבוק (דניה) והתמונות הגיעו ממש חתוכות ורובן לא איכותיות. כאילו צולמו מפלאפון לא איכותי עם כמו ערפל דק מעל ונקודות קטנטנות. התמונה קטועה מכל הכיוונים ונחתכו לי דברים חשובים למרות שבמחשב (גם בהגדלה) התמונות ברורות, איכותיות ויש עוד שוליים.
האם הפיתוח שלהם לא איכותי? למה כ"כ נחתך בקצוות התמונה?
אודה למי שיחכימני בענין.

• הוסף לסימניות
יתכן שהתמונות נחתכו כיון שהפורפורציה במצלמה לא היתה נכונה.
נסיון עצוב שלי - המצלמה היתה מכוונת על גודל מסוים של תמונה, וכשפתחתי 500 תמונות לגודל 10*15, הן נחתכו למעלה ולמטה.
בקשר לשאר התלונות - אין לי מה לומר

• הוסף לסימניות
יש מישהו נוסף שפיתח שם?
אני רוצה לפתח, ואם זאת האיכות...

• הוסף לסימניות
הדפסתי שם פעם,תמונות מהפלאפון באמת נחתכו,לא זכורה לי בעיה רצינית עם האיכות,
אני בדיוק בדרך לשלוח להדפסה שם עוד תמונות,התמונות שהדפסת היו ממצלמה איכותית?

• הוסף לסימניות
בלי השוואה לפיתוח של פוטו איכות.

• הוסף לסימניות
ממצלמת קנון הרגילה שלי, כבר שנים מפתחת והתמונות טובות. (אלא אם כן קרה לה משהו לאחרונה..) מעניין לשלוח לפיתוח חלק מהתמונות במקום אחר. אני אנסה.
איך מכוונים מצלמה? ולא זוכרת שהיו נחתכות לי תמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1 היה אברהם;2302590:
מה אתה מתכוון?

פיתחתי את אותן תמונות גם פה וגם פה וההבדל הוא פשוט שמים וארץ.
מבחינת חדות ההבדל הוא הכי משמעותי.

• הוסף לסימניות
גם המחיר הוא בלי השוואה...ללקוחות אני משקיעה,אבל לעצמי שמדפיסה אלפי תמונות סתמיות שחלקן מצולמות מהפלאפון חייבת הדפסה ממש זולה,מכירים משהו של 40 אג' לתמונה חוץ מהם?באיכות טובה אני מתכוונת...

• הוסף לסימניות
ראיתי בצמצם בבבני ברק כרטיסיה של2000 תמונות יוצא 40 אג' נראה לי
לא יודעת מה האיכות

• הוסף לסימניות
אכן אני רוצה ב40 אג'
אבל מאכזב תמונות חתוכות ובאיכות של פלאפון...
מכירים מקום יותר מוצלח?

• הוסף לסימניות
הפוטו נראה לכם גמ"ח?
אם הוא מוזיל את המחיר - הוא מוזיל את העלויות שלו בהתאם, וזו התוצאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;2305469:
הפוטו נראה לכם גמ"ח?
אם הוא מוזיל את המחיר - הוא מוזיל את העלויות שלו בהתאם, וזו התוצאה.

הוא לא מוזיל עלויות, הוא פשוט לכתחילה לא מעלה אותם, אבל אני מתפלא על דניה, הם נחשבים מקצועיים.

• הוסף לסימניות
כמה עולה אצל רוט?
אגב, לפני שנה פיתחתי גם עם קופון בדניה, אותם תנאי צילום והיה יותר נורמלי... כנראה שבאמת החליפו ציוד או הוזילו עלויות!!!!!

• הוסף לסימניות
אני מעולם לא ביקשתי הנחה מהפוטו, ואני מדפיס כמויות.
כמו שאני לא אוהב שלקוח מנסה להוריד את המחיר שלי.

על איכות משלמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;2305653:
אני מעולם לא ביקשתי הנחה מהפוטו, ואני מדפיס כמויות.
כמו שאני לא אוהב שלקוח מנסה להוריד את המחיר שלי.

על איכות משלמים.

ברוט לא מבקשים, יש להם מחירון אחר לצלמים.
מחיר טוב.

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת... פיתחתי תמונות משפחתיות לעצמי והפעם התאכזבתי, ואילו לפני שנה היה סביר בהחלט באותו מקום.
אז איפה אפשר לפתח ב40 אג'? אבל תמונות יפות? (לא יפייפיות...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תו;2305677:
אני לא צלמת... פיתחתי תמונות משפחתיות לעצמי והפעם התאכזבתי, ואילו לפני שנה היה סביר בהחלט באותו מקום.
אז איפה אפשר לפתח ב40 אג'? אבל תמונות יפות? (לא יפייפיות...)

גמאני לפני שנה הדפסתי אצלם והיתה תמורה למחיר...
טוב שראיתי את האשכול הזה שניה לפני ששלחתי עוד כמות ענקית להדפסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה