פיתרון ארוך טווח לכונן C שהתמלא בלי סיבה

• פותח הנושא again
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
את הקבצים הזמניין מחקתי מתקיית %temp%, עשיתי גם clenup ו-defragmenterעל פי עצת חברי פרוג אבל זה מפנה לי כמה ג'יגה בודדים שחוזרים להתמלאות אחרי כמה דקות.
אני לא שומרת על כונן C שום קבצים, וגם לא מתקינה תוכנות בלי לשים לב...
קיימות עליו תוכנות הגרפיקה ואופיס בלבד. מה עוד יכול לגרום לו להתמלאות ככה, ואיך פותרים את זה, זה מפריע לי מאד בזמן עבודה על קבצי פוטושופ מאד כבדים.

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
המחשב חדש, יש לי רק את כונן סי- 75 ג'יגה... שכרגע פנוי בו 2.5 ג'יגה ואי אפשר לזוז
ואת כונן D חיצוני (הארד דיסק) 320 ג'יגה
כאמור, אני לא שומרת כלום על החשב למעט התוכנות הנ"ל- אז מה גורם לו להתמלאות?
ואין לי מושג לגבי חלוקות ומחיצות...

• הוסף לסימניות
אני מבין שיש לך דיסק קשיח של 80GB, במחיצה אחת, אחרי פירמוט זה נראה כ75GB
א. יש לוינדוס אפשרות לעשות חיפוש לפי גודל, אז תחפשי קבצים גדולים מנגיד 150MB
זה ייתן לך כיוון אולי יש לך סרטים או קבצים כבדים אחרים מיותרים שהם הבעייה
ב. יכול גם להיות שזה וירוס, המחשב שלך מוגן? אני מציע לך לעשות אנטי וירוס של NOD32
אבל יש בזה חילוקי דיעות מי הכי טוב אני מאוד מרוצה מהם ומהשירות שלהם, בכל אופן כנסי לאתר
של ESET.CO.IL אתר בעברית יש שם אפשרות לסריקת וירוסים בחינם און ליין, דרך האינטרנט
ככה תוודאי שאין לך וירוס, וזה גם יכול להיות סוג של פתרון, הסריקה הזאת אומנם לא תחליף לקניית
אנטי וירוס, משום שזה סריקה חד פעמית למתי שאת סורקת ואנטי וירוס מגן לך על המחשב לאורך כל הדרך

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;717438:
אני מבין שיש לך דיסק קשיח של 80GB, במחיצה אחת, אחרי פירמוט זה נראה כ75GB
א. יש לוינדוס אפשרות לעשות חיפוש לפי גודל, אז תחפשי קבצים גדולים מנגיד 150MB
זה ייתן לך כיוון אולי יש לך סרטים או קבצים כבדים אחרים מיותרים שהם הבעייה
ב. יכול גם להיות שזה וירוס, המחשב שלך מוגן? אני מציע לך לעשות אנטי וירוס של NOD32
אבל יש בזה חילוקי דיעות מי הכי טוב אני מאוד מרוצה מהם ומהשירות שלהם, בכל אופן כנסי לאתר
של ESET.CO.IL אתר בעברית יש שם אפשרות לסריקת וירוסים בחינם און ליין, דרך האינטרנט
ככה תוודאי שאין לך וירוס, וזה גם יכול להיות סוג של פתרון, הסריקה הזאת אומנם לא תחליף לקניית
אנטי וירוס, משום שזה סריקה חד פעמית למתי שאת סורקת ואנטי וירוס מגן לך על המחשב לאורך כל הדרך

יש לי אנטי וירוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;717442:
מצד שני אם עוד קצת אינפורציה על דרך השימוש במערכת אולי יהי ניתן לבצע חלוקה חכמה יותר של משאבי המערכת.
מחמת קוצר הזמן שברשותי מקווה שמישהוא יוכל להקדים אותי ולהסביר כיצד לבצע שינוים אלו עד שהתפנה לזה.

תודה! (מתי שתוכל) תכוון אותי איך לספק את האינפורמציה הזו...

• הוסף לסימניות
לוקח שניה (וינ 7 )
כפתור ימני על המחשב שלי - מאפיינים - הגדרות מערכת מתקדמות - משתני סביבה - תשני רק במשתמשי משתמש את ה TMP וה TEMP למקום אחר שאת רוצה שישמור שם קבצים זמניים.
אני לא ככ מבין איך יכול להיות לך רק 80 גיגה - יכול להיות שיש לך SSD והוא רק 80 גיגה - אבל אז אמור להיות לך במחשב עוד כונן רגיל - ואליו תעבירי את הקבצים הזמניים (וגם את מיקום קבצי המשתמש כדאי במקרה הזה )
או מה שיכול להיות עוד - שיש לך כונן גדול יותר אבל לא הקצו לו מחיצה בחלק מהמקום
תבדקי את זה ב "ניהול דיסקים" (תרשמי בשורת החיפוש)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה