פיתרון טכנולוגי - באיזה טכנולוגיות הייתם משתמשים בשביל לפתח את וויז

• הוסף לסימניות
היי, שלום לכולם
יש לי סטארטפ שמבוסס על חוכמת ההמונים. מאוד דומה ברעיון של וויז רק עם מטרה שונה לגמרי

בהתחשב בהנחות הבאות, באיזה פלטפורמות / שפות הייתם בוחרים בשביל הפיתוח?
1. התוצר הוא אפליקציה לסמארטפונים (אין כאן פיתוח WEB מיוחד, אין פורטל או אתר כלשהו)
2. השרת צריך לעשות את כל ה Business Logic. כל האנליטיקות והחישובים
3. בצד מובייל בגדול, על האפליקציה לשלוח קריאה לשרת, ולהציג תגובה
אם כי יכול להיות שימוש ברכיבים של הסמארטפון כמו GPS וחיישנים נוספים.

אני יכולה למשל לבחור בReact ואז יש לי את ReactNative למובייל
היתרון שזה קל יותר מבחינת הפיתוח כי זה אותה שפה
אבל אני לא יודעת כמה זה כדאי בהנחה שאני כן צריכה רכיבים מהפלאפון
(וגם אין פה שיקול של צוות שלא מכיר אנדרואיד...)

ויותר חשוב:
בצד שרת, כדאי לדבר בMVC, WCF ובקיצור .NET
או שיש לכם הצעות אחרות

מחכה לכם

• הוסף לסימניות
או שיש לכם הצעות אחרות
השרת אמור להיות מורכב?
אם לא - מציעה לך node.js

לreact native יש הרבה מאוד ספריות שמממשות native
(גישה לdevice data, מצלמה, Notifications ,GPS וכל מה שצריך )
במקרה הצורך, אם אין מענה מתאים אפשר לממש לבד native module ולכתוב רכיבים בjava/swift.

גילוי נאות והכרחי לאור כל מה שאני כותבת כאן בפורום,
אין לי מניות בreact:rolleyes:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היי, שלום לכולם
יש לי סטארטפ שמבוסס על חוכמת ההמונים. מאוד דומה ברעיון של וויז רק עם מטרה שונה לגמרי

בהתחשב בהנחות הבאות, באיזה פלטפורמות / שפות הייתם בוחרים בשביל הפיתוח?
1. התוצר הוא אפליקציה לסמארטפונים (אין כאן פיתוח WEB מיוחד, אין פורטל או אתר כלשהו)
2. השרת צריך לעשות את כל ה Business Logic. כל האנליטיקות והחישובים
3. בצד מובייל בגדול, על האפליקציה לשלוח קריאה לשרת, ולהציג תגובה
אם כי יכול להיות שימוש ברכיבים של הסמארטפון כמו GPS וחיישנים נוספים.

אני יכולה למשל לבחור בReact ואז יש לי את ReactNative למובייל
היתרון שזה קל יותר מבחינת הפיתוח כי זה אותה שפה
(וגם אין פה שיקול של צוות שלא מכיר אנדרואיד...)

ויותר חשוב:
בצד שרת, כדאי לדבר בMVC, WCF ובקיצור .NET
או שיש לכם הצעות אחרות

מחכה לכם
אם האפליקציה כוללת צורך בניווט בזמן אמת, צריך לקחת בחשבון שהAPI של גוגל מאפס עולה כסף, וצריך לתכנן היטב את הקריאות אליו.
מעבר לזה, אם רוצים שימוש מסיבי בחיישנים של הסמארטפון והאפליקציה אמורה להגיב מהר, כדאי לשקול JAVA, ולא לבנות על ריאקט נייטיב.
כמו כן, אני לא כ"כ בטוח שבאפליקציות זמן אמת כמו וויז, רוב החישובים והBL נעשים בשרת.

• הוסף לסימניות
מעבר לזה, אם רוצים שימוש מסיבי בחיישנים של הסמארטפון והאפליקציה אמורה להגיב מהר, כדאי לשקול JAVA, ולא לבנות על ריאקט נייטיב.
עשינו אפליקציות שמשתמשות ברכיבי native ודורשות מהירות תגובה מהירה והן עבדו מעולה בRN
את האחרונה אנחנו מפתחים ממש עכשיו אז אני יכולה יותר לנקוב במספרים,
מדובר ב400-500ms מהירות תגובה לכל האינטרקציה.

• הוסף לסימניות
לדעתי, rn בשביל מובייל זה נהדר, node.js בשביל כל החישובים וכו׳. אני מבין שאין צורך במקבליות אז אין טעם לjava וכו׳.
קליל נח, אותה שפה הכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה