כללי פיתרון לבעיית ייצוא שחור מאינדיזיין

• הוסף לסימניות
כידוע יש בעיה בעת ייצוא מאינדיזיין, שהצבע השחור מיוצא כשחור עשיר שמורכב מכל הצבעים, ולא כ-100% K.
כתבתי כמה פעמים כיצד לפתור את הבעיה ע"י שינוי פרופיל הצבע של המסמך. ראו כאן וכאן.

את הפיתרון הנ"ל כתבתי לאחר שהפיתרון האמיתי לא עבד באינדיזיין בגירסאות הקודמות.
כעת בגירסה CS5.5 תוקן הענין, ואפשר לכתוב את הפיתרון המקורי שמובנה באינדיזיין - לפתוח את ההעדפות כשאין מסמך פתוח, ולהגדיר כמו בתמונה 1.
בגירסאות הקודמות זה לא עובד (לפחות אצלי) וצריך להשתמש בפיתרון הראשון.

כדי לבדוק את התוצאות, פותחים את ה-PDF באקרובט, ובתפריט כלים/הפקת דפוס יש כלי שנקרא 'תצוגה מקדימה של פלט' (תמונה 2). מרחפים עם העכבר מעל שטח שחור בלי טינט, ובודקים את המספרים בתיבה. השחור צריך להיות 100% וכל השאר 0%.

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 42.4 · צפיות: 19
  • לכידה2.PNG
    KB 42.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יש לי PDF באנגלית ואני לא מוצא את זה

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות הכלי הראשון בתפריט Tools\Print Production.

• הוסף לסימניות
זה נמצא בADVANCED

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;642961:
כידוע יש בעיה בעת ייצוא מאינדיזיין, שהצבע השחור מיוצא כשחור עשיר שמורכב מכל הצבעים, ולא כ-100% K.
כתבתי כמה פעמים כיצד לפתור את הבעיה ע"י שינוי פרופיל הצבע של המסמך. ראו כאן וכאן.

את הפיתרון הנ"ל כתבתי לאחר שהפיתרון האמיתי לא עבד באינדיזיין בגירסאות הקודמות.

לא נתקלתי בבעיה הנ"ל.
באם השחור הוא שחור אמיתי ולא שחור של סימני חיתוך, צבע השחור לא אמור להתפרק.
באם רוצים שחור מלא ועשיר, דהיינו בתוספת אחוזי ציאן וכדומה, זה כבר סיפור אחר.

• הוסף לסימניות
מצטרף לדברי שלמה.
מעולם לא היתה לי בעיה בטקסט שחור של 100%K.

• הוסף לסימניות
אולי היה מוגדר אצלך פרופיל RGB, וDiscard לCMYK,
ובעת הייצוא היית משתמש (גם כשהיית עושה Press Quality), בפקודת Leave Unchanged

• הוסף לסימניות
אצלי כל ההגדרות הנ"ל היו כפי שצריך, ולמרות זאת השחור יצא עשיר.

• הוסף לסימניות
אצלי גם יוצא עשיר, וזה גורם לי המון בעיות בהדפסה לש/ל- כל השחור יוצר דהוי.
אנסה את הפתרונות.

• הוסף לסימניות
למישהו יש פתרון? גם באילוס וגם באינדי הכל יוצא שחור עשיר במקום שחור נקי.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
מהו? אני גם עם אותה בעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה