עוד רגע אחד
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
תודה רבה לכל מי שענה נעזרתי בכם מאד!
האם אתם מעלימים עין בכוונה ממציאות החיים שלנו, בה לכל נערת סמינר יש גישה לאינטרנט?ילד לא גולש.
יש הרבה מציאויות חיים.האם אתם מעלימים עין בכוונה ממציאות החיים שלנו, בה לכל נערת סמינר יש גישה לאינטרנט?
בעיניי הוא לא שקול לנטפרי וטוב שכך, בעצם מבחינה מסויימת כן ומבחינה מסויימת לא.אתרוג עסקים (שהוא הכי פתוח) שקול לנטפרי.
נטפרי הוא לא הסינון החזק ביותר אלא החסימה ההחזקה ביותר וזה הבדל משמעותיתמיד ידוע שנטפרי זה הסינון החזק ביותר, אני שומע כאן לראשונה שאתרוג יותר חזק נשמע לי מחודש
אני ממש לא אהיה רגועה יותר אם ילד יגלוש בנטפרי מאשר באתרוג עסקים.ממש לא. הוא אולי טוב. אבל ממש לא כנטפרי.
לסבר את האוזן, אם ילד היה גולש בנטרפי הייתי הרבה יותר רגוע מאשר באתרוג עסקים.
לא התכוונתי שבנטפרי אפשר לתת לילד לגלוש,אני ממש לא אהיה רגועה יותר אם ילד יגלוש בנטפרי מאשר באתרוג עסקים.
בשתיהם אהיה רגועה ועם יד על הדופק באותו רמה.
יכול להיותלא התכוונתי שבנטפרי אפשר לתת לילד לגלוש,
אבל בגלל הנ"ל ברור שהחשש באתרוג הרבה יותר גדול.
איזה אתרים אתם צריכים?באופן אישי את האתרים האלו שהיא צריכה לצורך פרנסה,
בנטפרי אפשר לחסום אתרים ולצמצמם קבוצות. אבל אם פותחים את הכל זה מקביל למסלול עסקים באתרוג.ממש לא. הוא אולי טוב. אבל ממש לא כנטפרי.
לסבר את האוזן, אם ילד היה גולש בנטרפי הייתי הרבה יותר רגוע מאשר באתרוג עסקים.
מה זה שונה מנטפרי, גם בשם אי אפשר לעשות חיפוש ביוטיוב עצמו אלא רק לכתוב נגיד שם של זמר עם youtube ולחפשלאתרוג יש את הבעיות שלו והוא גם משהו בין סינון לחסימה, לדוגמא אין סינון בתוך יוטיוב אלא פתיחת סרטונים בודדים מה שאומר שא"א לעשות חיפוש בתוך יוטיוב וערוצי יוטיוב אלא רק סרטון- סרטון
אתה יכול לומר דוגמאות של אתרים חשובים שאתרוג חוסם ולא נטפרי?אתרוג חוסם יותר אתרים
לא שונה, אבל מסינון אני מצפה לפתרון סינון בתוך יוטיוב ולאפשר חיפוש בתוך יוטיוב.מה זה שונה מנטפרי, גם בשם אי אפשר לעשות חיפוש ביוטיוב עצמו אלא רק לכתוב נגיד שם של זמר עם youtube ולחפש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים