מייקלוביץבקרע'ר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע על פיתרון מהיר לפחד מטיסות ,
(גם שמות של כדורים),
תודה רבה.
(גם שמות של כדורים),
תודה רבה.
יש כאלה שזה לא עוזר להם ,במקרה שלי
ההיגיון הפשוט עבד הכי הרבה
חישוב סטטיסטי שיש יותר הרוגים בכבישים וכו' בכיוון הזה
הפחד אינו נחשב לבעל בסיס רציונלי, מאחר שטיסה מסחרית היא אחת משיטות התחבורה הבטוחות ביותר, ושיעור הנפגעים במהלך טיסות קטן יחסית בהרבה משיעור הנפגעים בתאונות דרכים על הכבישים. אף על פי כן, פחד מטיסה נפוץ הרבה יותר מפחד מנסיעה במכונית.פחד טיסה – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
יש לכם ניסיון עם הכדור הזה? כי שאר הדברים לא עזרו.לקחת כדור מרופא משפחה כמו- לוריוון. זה מרגיע ומרדים וגורם שלא יההי חרדה ודפיקות לב מואצות.
ולקחת את זה שעה קודם.
ולקרוא בגוגל פתרונות מעשיים לזה- אפשר בהמתנה למטוס לקרוא בגוגל חומר הגיוני למה לא יכול לקרוא כלום...
אפשר גם כמה טיפות של רסקיו
ולהכין נגן עם מוזיקה או לראות סרט אם יש אופציה כדי לחשוב על דברים אחרים.
אני יכול לבדוק יותר מאוחר כדור שקיבלתי מהרופא שלי לא מזמןיש לכם ניסיון עם הכדור הזה? כי שאר הדברים לא עזרו.
ניסיתי לשכנע את עצמי שהסיכוי שמקק יאכל אותי הוא אפסי אבל זה לא עזר לי להתגבר על הפחד.במקרה שלי
ההיגיון הפשוט עבד הכי הרבה
חישוב סטטיסטי שיש יותר הרוגים בכבישים וכו' בכיוון הזה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים