מידע שימושי פיתרון לפיסורה שלא מחלימה.

• פותח הנושא P.R.
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משחה רקטוג’סיק
משחה עם מרשם, עדיין עולה כ60 או 80 ש’’ח
משחה חריםה מאד, בשימושין הראשונים גרמה לי לכאבי ראש
אבל היחידה שהצילה אותי אחרי כמעט כל מה שרשום לעיל..
רשמית רשום לא בהנקה, מעשית ביררתי אצלרופאים בכירים והשתמשתי כן בהנקה
ולפעם הבאה - הכי חשוב למנוע...
בהצלחה ורפואה שלמה!​

• הוסף לסימניות
אני לא באה לדחוף רעיונות.
אבל בעלי עבר ניתוח לפני כמה שנים.
התאוששות מאוד קלה ופשוטה ומאז שקט והחיים יפים...
שווה לשקול גם את האופציה הזאת

• הוסף לסימניות
סיפור טרי מהחודשים האחרונים...
אחרי טיפול במשחה שרוקחים בסופרפארם שעזרה אך מיד חזר שוב...
שמן טוב (מהוס)
ועוד כמה (כולל הקפדה על תזונה נכונה)
ניסתי בהמלצת מישהי ו... ניסי ניסים!
משחה של הכויוות המוכרת... כמה ימים..
ו... רק להודות לד'!!!
מה זה המשחה של הכוויות

• הוסף לסימניות
מדובר על המשחה של גברת גרין?
ככל הידוע לי היא עוזרת לטחורים ולא לפיסורה?!
תוך כמה ימים מהמצב הקשה של הפיסורה?

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה על ניתוח, אחרי מליוני משחות שניסינו, וטיפולים
רק ניתוח

• הוסף לסימניות
חשוב להקפיד על תנוחה שמדמה כריעה כמו פעם על ידי ששמים שרפרף מתחת לרגלים זה מקל מאוד על היציאות
חשוב גם לשנות תזונה ולפתוח את היום בפירות ואחרי זה סלט טוב עם לחם מלא ובצהורים ירקות מאודים מכל טוב האדמה.
וערב כמו בוקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה