כללי פיתרון לצורך בוואצאפ

• הוסף לסימניות
יש לי עבודה שאני אמורה לבצע אך הלקוח רוצה שאשלח לו את הגרפיקה בוואצאפ, כיוון שהוא לא מסתדר עם המייל , מה אני אמורה לעשות? לוותר על העבודה? או שיש פתרון אחר? לי אין וואצאפ ואני עם סינון של נטפרי על המחשב...
אשמח לעזרתכם

• הוסף לסימניות
יש לי עבודה שאני אמורה לבצע אך הלקוח רוצה שאשלח לו את הגרפיקה בוואצאפ, כיוון שהוא לא מסתדר עם המייל , מה אני אמורה לעשות? לוותר על העבודה? או שיש פתרון אחר? לי אין וואצאפ ואני עם סינון של נטפרי על המחשב...
אשמח לעזרתכם

אם את מכירה מישהו עם וואטסאפ שלחי לו במייל שישלח ללקוח...

• הוסף לסימניות
או שמישהו פה בפרוג ירצה לעשות את השידוך...

• הוסף לסימניות
אמרו לי שאפשר להוריד וואצאפ למחשב אבל הבנתי שזה חסום בנטפרי...נכון?

• הוסף לסימניות
ואם יש לי רימון? אפשר לעשות וואצאפ במחשב בלי שיהיה לי נייד חכם בבית?..

• הוסף לסימניות
לא נראה לי

• הוסף לסימניות
ואם יש לי רימון? אפשר לעשות וואצאפ במחשב בלי שיהיה לי נייד חכם בבית?..

כן. אני עשיתי בזמנו.. הורדתי טאבלט למחשב והוואצאפ היה על הטאבלט..

• הוסף לסימניות
לי יש נתיב על המחשב ויש לי וואצטאפ על המחשב.
אין לי אייפון ודומיו חלילה
אבל לצורך העבודה נצרכתי לתקשורת עם וואצטאפ ובשאלת רב ובהכוונתו הגעתי למי שיתקין לי וואטצאפ על המחשב בעלות של 30 ש"ח לחודש
הוא ניק פה בפרוג.

• הוסף לסימניות
קרה לי עם מספר לקוחות, כולם ערכו בירור קצר ומצאו איך לשלוח לי המטלפון שלהם למייל שלי ולהפך, הבנתי שזה ממש פשוט.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאפשר להוריד למחשב ווצאפ - תחפשי ווצאפ להורדה למחשב
בעבר היה לי על המספר הכשר שלי.

יש בעיה אחרת,
גם אם יש ווצאפ, אי אפשר לשלוח קבצים כבדים.
זה רק טוב להתכתבות עד לאישור הסופי. (במיוחד בקבצים מרובי עמודים)

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, מה ההבדל בין התכתבות זו, להתכתבות בצ'אט?
אין הבדל גדול.
בגדול אם הולך עם הצאט סבבה
הקטע שלרוב האנשים אין אנגוס - במיוחד אם הם לא מסתדרים עם המייל,
ווואצאפ יש להמווון ושם גם שולחים קבצים ותמונות.
ללקוחות זה יותר נח אבל למעצבות אני לא בטוחה רק אם זה על המחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה