פיתרון לתינוק עם עצירות.

• הוסף לסימניות
למי יש עצה/פתרון לתינוק בן 4 חודשים שרגיש לחלבי ואוכל צימחי ואין אפשרות להחליף לו מזון אחר וסובל מעצירות וכואב לו הבטן.
מה אפשר לעשות במקרה כזה?

• הוסף לסימניות
עצה של סבתות
לערבב ערק עם שמן זית לטבול בבד ועשות עיסוי מסביב לטבור

• הוסף לסימניות
להוסיף לו דייסה שיבולת שועל או דגנים-
שזה גורם לגוף לפרק
בשום אופן לא דייסת אורז!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;1422180:
להוסיף לו דייסה שיבולת שועל או דגנים-
שזה גורם לגוף לפרק
בשום אופן לא דייסת אורז!

לא מוסיפים דייסות עם גלוטן לפני גיל חצי שנה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;1422168:
למי יש עצה/פתרון לתינוק בן 4 חודשים שרגיש לחלבי ואוכל צימחי ואין אפשרות להחליף לו מזון אחר וסובל מעצירות וכואב לו הבטן.
מה אפשר לעשות במקרה כזה?

איזה תמ"ל הוא אוכל?
איזומיל/ מטרנה צמחית שלב 1/ מטרנה צמחית (צהובה)???

• הוסף לסימניות
להוסיף טיפונת חמאה ושמן זית - ממש טיפונת לבקבוק - עיצה מרופת משפחה אצלי זה עזר פלאים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 - שירה;1422195:
להוסיף טיפונת חמאה ושמן זית - ממש טיפונת לבקבוק - עיצה מרופת משפחה אצלי זה עזר פלאים

חמאה?? הוא רגיש לחלב!!:eek:

• הוסף לסימניות
עגבניות מרוסקות
שתי כפיות בערך

אגב תבררי
רוב האלרגיים לחלב אין להם בעיה עם חמאה

• הוסף לסימניות
תני לו מיץ עגבניות או מיץ תפוזים.
מיץ עגבניות אפשר לתת מגיל אפס (ע"פ המלצה שקבלתי מרופא ילדים מומחה מאד במיוחד בילודים ובפגים), לילדה שלי עזר ב"ה מאד.

חני

• הוסף לסימניות
יש תרגיל שעוזר מאד.
להשכיב את התינוק על הגב ולקפל את שני רגליו איזור הירך כלפי ביטנו,
כך לעשות כמה פעמים,
זה עוזר בד"כ

• הוסף לסימניות
מיץ שזיפים.

• הוסף לסימניות
לא כדאי לתת לילד בגיל כזה דברים חומציים כמו מיץ עגבניות מיץ תפוזים ומוצרי חלב זה הורס להם את הפלורה של המעיים ( עלול לגרום לאטופיק דרמטיטיס ועוד)

• הוסף לסימניות
לרסק עגבניה ולסנן שתהיה בלי הגרעינים
לתת בכפית ביום הראשון 1 וביום השני שתיים
לבן שלי זה עזר פלאים

יש גרבר שזיפים של מטרנה אם התחלת איתו פירות אולי תנסי את זה
זה מאוד עוזר

• הוסף לסימניות
רפלקסולגיה מאד עוזרת. אם יש מישהי בסביבתך שיכולה להראות לך מה לעשות, כמה פעמים ביום זה יעיל ביותר. קשה לי להסביר לך את זה בכתב.

• הוסף לסימניות
אני יודעת לבן שלי היה עצירות
עושים לו מס' תרגילים:
1. עם האגודל שלך לעשות לו 10 סבובים בכף יד שמאל שלו.
2. 10 סיבובים על הבטן באזור הטבור לכייון למטה בכיוון השעון.
להשכיב אותו על הגב ולקפל ולפתוח את הרגלים גםם כן מס' פעמים.

כך אמרה לי אחות בטיפת חלב וזה עזר לו לעצירות ב"ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוני רז;1422260:
לא כדאי לתת לילד בגיל כזה דברים חומציים כמו מיץ עגבניות מיץ תפוזים ומוצרי חלב זה הורס להם את הפלורה של המעיים ( עלול לגרום לאטופיק דרמטיטיס ועוד)

מענין, אצלינו תמיד מביאים מגיל ממש קטן עגבניה לעצירות וב"ה כולם גדלו, התחתנו וכו'...
ואגב, גם הרופאה אמרה לי לעשות כן, אבל אמרה לסנן ממש עד שיהיה שקוף מענין אותי באמת מאיפה שמעת על זה?
וכן, מנסיון גם חלבה מאוד עוזר להמיס חלבה עם מעט מים כמה פעמים וזה ממש משחרר.
רפו"ש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;1422230:

איזומיל -הוא תמ"ל צמחי לא מתקדם- הוא לא כמו סימילאק שמשופר ומשודרג
לעומת זאת תחליף חלב צמחי של מטרנה הוא שומני ( שלב 1) ולכן מחליק יותר טוב, תתקשרי למוקד שלהם ותבקשי דוגמית תנסי בהדרגה - לדעתי תראי שיפור.( אין לי שום מניות שם...) פשוט יש לי יידע בתזונת תינוקות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה