פיתרון מהיר באמצעות סודה קאוסטית?!

• הוסף לסימניות
האם יכול להיות מסוכן להסיר שכבת לכלוך שחור עבה ושומנים קשים ביותר מתבניות וסירים באמצעות סודה קאוסטית?!

היינו אחרי שהסרנו את הלכלוך הקשה באמצעות סודה קאוסטית ושטפנו את הסיר האם יש בעיה להשתמש בסיר לבשל בו כי אולי הסודה קאוסטית לא יוצאת בשטיפה (או בשטיפה עם סבון לניקוי כלים) ולכן אולי הוא עלול להיפלט תוך כדי בישול.

מישהו יודע משהו בעניין?

נ.ב. שימוש במסיר שומנים לוקח הרבה שעות עד שמוציא את הלכלוך ואילו בסודה קאוסטית זה תוך זמן קצר יחסית! ומה גם שזה יקר מאוד ביחס לסודה קאוסטית.

בתודה וברכה

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מזה סודה קאוסטית
אבל יכול להיות שאם תקח את הסיר תמלא אותו במים ותרתיח, זה אמור להוציא את כל החומרים הרעילים.

• הוסף לסימניות
סודה קאוסטית זה סכנת נפשות!
(זה אותו חומר שבסנט מוריץ, רק בריכוז פי כמה וכמה.)
לעצם השאלה, אפשר לברר אצל גופי הכשרות, כי הם משתמשים בסודה קאוסטית בשלבי הכשרת פסי ייצור של מפעלים לצורך ייצור אותו המוצר בהכשר בד"ץ.

• הוסף לסימניות
אמא שלי הייתה משתמשת בסודה קאוסטית במקום מסיר שומנים.
לא זכור לי שהיא עשתה משהו מיוחד אחרי השימוש. שטפה טוב במים וסבון וזהו.

• הוסף לסימניות
אכן כן ,בעבר לא היו מסירי שומנים וההורים שלנו (המבוגרים מביניהם) וכן הסבתות השתמשו
בסודה קאוסטית לניקוי והברקת סירים ותנורים
ודרך אגב , אני גם היום משתמשת בסודה קאוסטית לפתיחת סתימות והמסת שומנים במרזבי הכיורים והאמבטיות, מניסיון זה משחרר את כל השומנים שהצטברו בדרך
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה