פי די אף, וורד, המרה

• הוסף לסימניות
ביום אחד לא בהיר,
כל קבצי הפי די אף במחשב מסומנים כאילו הם קבצי וורד
ולחיצה על הקובץ לא פותחת/ או שנפתח לי חלון להמרת קובץ
שמירה בפי די אף מביאה לי את הודעה הבאה (מצורף למטה)
ומעניין שאם אני נכנסת לאקרובט ומנסה לפתוח את הקובץ משם, הוא נפתח.
זה נראה שמשהו נעלם לי מתישהו מהמחשב. אשמח לעזרתכם.
פי די אף.JPG

• הוסף לסימניות
יש כמה דרכים לסדר את זה
החזקת מקש הShift + קליק ימני על קובץ PDF ---> פתח באמצעות ---> בחירת תוכנית ברירת מחדל

לחפש ולבחור את התוכנה שאיתו רוצים כל פעם לפתוח את הקובץ המדובר
(אם לא נמצא ברשימה אז לנווט אליו ב... עיון)
לוודא שמסומן V בהשתמש תמיד....
ואישור

• הוסף לסימניות
ואם כל הקבצים בשולחן עבודה של משתמש אחד נהיו קבצי וורד, כמו"כ הסמלים שבשורת המשימות.

מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אכן ווינדווס 7, הפעלתי את הקובץ המצורף
זה היה אמור להפוך לי את האייקון של קבצי הפי די אף לאייקון של כרום?

וכשאני שולחת במייל קבצי פי די אף, איך הנמענים מקבלים אותם?

ואיך אני מחזירה את האפשרות לשמור נורמלי קבצי פי די אף? ניסיתי לשמור וזה אוטמטית שמר לי את זה באייקון של כרום.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ואין אופציה לפי די אף, חוץ מהתקנה חדשה?

• הוסף לסימניות
ואין אופציה לפי די אף, חוץ מהתקנה חדשה?
לחיצה ימנית על הסמל שאותה רוצים לפתוח שכרגע זה קובץ פי די אף פתח באמצעות/לוודא שמסומן V בהשתמש באפליקציה /תוכנית זו עבור כל הקבצים לבחור בסוג תוכנת פי די אף שאתם רוצים וזהו
מעכשיו כל הקבצים יפתחו אוטומטי שתוכנה זו

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה